M mizarck Registered 8 Октомври 2006 #1 Здравейте, имам домейн ще използвам домашното си PC за хостинг как да направя така че чрез php скрипт да се направи sub домейн ПЛС ХЕЛП Благодаря предварително
Здравейте, имам домейн ще използвам домашното си PC за хостинг как да направя така че чрез php скрипт да се направи sub домейн ПЛС ХЕЛП Благодаря предварително
P paneznam Registered 10 Октомври 2006 #4 Това го бях виждал тука някъде ама неможах да го намеря плс дайте го и на мен ми трябва 8)
M mizarck Registered 10 Октомври 2006 #6 vesku каза: май никой го няма Увеличете... ами май да ситих се един начин но аз небих го използвал просто си създавам всички възжни комбинаций за sub домейн слагам ги а със скрипто просто създавам папката но не ми се занимава да вевеждам милиони конфигораций на цифри и букви
vesku каза: май никой го няма Увеличете... ами май да ситих се един начин но аз небих го използвал просто си създавам всички възжни комбинаций за sub домейн слагам ги а със скрипто просто създавам папката но не ми се занимава да вевеждам милиони конфигораций на цифри и букви