Survivor

staf

Registered
s573.jpeg


1492 година
Христофор Колумб стъпва на тайнствен карибски остров!
Испанците търсят само едно – злато!
Тогава отстъпващите индианци събират най-скъпоценните реликви на своя народ. Поверяват ги в ръцете на най-смелите, най-ловките и най-съобразителните воини на племето.
Те били точно 16.
Шестнайсет воини се заклели, че златото никога няма да попадне в ръцете на завоевателите.
Те вървели дълго...
... по пътя си оставяли идоли на духове-пазители, за да покажат пътя към съкровищата на онези, които ще бъдат достойни да ги открият.
От тогава хиляди и хиляди търсачи на съкровища оставят костите си тук, в търсене на славата и богатствата...
...
Днес, пет века по-късно, историята започва отново...
Пет века по-късно, други шестнайсет смели мъже и жени, ще влязат в отчаяна схватка с природата и с древните проклятия в търсене на изгубеното богатство...
Шестнайсет българи!
Шестнайсет българи ще бъдат хвърлени на 11 хиляди километра оттук и ще се върнат 514 години назад във времето.
Шестнайсет българи ще разчитат единствено на себе си – на своите ум, сила и смелост.
Накрая от тях ще оцелее само един.
Само той ще се върне с богатството.

Един остров.
Шестнайсет българи.
Накрая ще оцелее само един!

За да участваш в “Survivor” трябва:
- да си мъж или жена на възраст от 18 до 55 години
- да си български гражданин
- да имаш международен паспорт, валиден до края на годината
- и най-важното – да изпратиш паспортна снимка, снимка в цял ръст и автобиография с телефон за обратна връзка на адрес:
София – 1463, площад “България” №1, НДК
Административна сграда, за кастинг “Survivor”
или на e-mail: survivor@btv.bg
Телефон за информация: 02/ 915 65 60.
Краен срок за записване – 28 юни 2006 година.

Това ти трябва, за да участваш в “Survivor”!
А за да спечелиш – трябва да разчиташ само на себе си!
 
за това шоу си мисля едно...че първия сезон ще е МНОГО убещаващ и ще се хареса, но ако има втори сезон-ще бъде "побългарен", комерсиализиран и един вид ще се осере(както бигбрадър 2)!
 
Нема се обиждате! Но моето мнение е че Big Brother даже и едно си биши селска история! За Сървайвр съм го гледал 1-2 пъти и може да се каже че ми хареса но най-доброто е Fear Factor! :wink:
 
mupcku каза:
за това шоу си мисля едно...че първия сезон ще е МНОГО убещаващ и ще се хареса, но ако има втори сезон-ще бъде "побългарен", комерсиализиран и един вид ще се осере(както бигбрадър 2)!
Всички сезони които съм гледам са много добри.Тази игра не може да се сравнява с скучния бигбрадър. Защото в сървайвър се изисква да оцелееш в пустоща и да разчиташ само на себе си, а в бигбрадър стоят в една затворена къща и който остане на края печели без никакви усилия.В сървайвър няма такова нещо.
 
NeedFix каза:
Нема се обиждате! Но моето мнение е че Big Brother даже и едно си биши селска история! За Сървайвр съм го гледал 1-2 пъти и може да се каже че ми хареса но най-доброто е Fear Factor! :wink:
 
Survivоr е формат, реализиран в над 55 държави по целия свят и представя на зрителите емоцията и адреналина на участниците, които трябва да оцелеят насред океана, на самотен остров, без ток, вода, храна, магазини... без цивилизация.

След две седмици започва кастинг за набиране на участниците в предаването. bTV, заедно с изпълнителния продуцент ще подбере 16 физически здрави, изключително издръжливи и готови на всичко, за да победят българи. 8 мъже и 8 жени, готови да останат на безлюден остров в Карибския басейн без ток, вода и всякакви удобства, на които сме свикнали в ежедневието си. Зрителите на bTV ще станат свидетели на борбата за оцеляване на 16 човека, разделени в две племена. Предизвикателствата, които тези българи трябва да посрещат, ще изпитват постоянно тяхната издръжливост, логическо мислене и воля. Средата, в която са поставени, ще провокира различните страни от характера им. Отборът, който не се справя с поставената задача ще трябва да гони чрез тайно гласуване един от своите. Изгоненият незабавно следва да напусне острова. За отборът победител обаче, ще има страхотни награди. След невероятно труден ден, изпълнен с глад и жажда, мисълта, че вечерята би могла да бъде в страхотен ресторант, е повече от примамлива и стимулираща, но за тези хора, поставени при екстремни условия, дори само възможността да получат минерална вода и парче пица би била също толкова желана. Моментът, в който останат само 9-има оцелели – племената се сливат в едно и тогава ще станем свидетели на най-истинската и ожесточена битка за оцеляване – всеки срещу всеки.
Наградите вече не са отборни, а единични.

Борбата тук е не само за победа, но и за физическо оцеляване, а конкуренцията за голямата награда става все по- безмилостна!
Продуцент на риалити формата, изобретен от Боб Гелдоф, певецът, номиниран 4 пъти за нобелова награда за мир - е bTV, съвместно с британската фирма Castaway. Техническото осъществяване поемат американската компания, с офиси в Лос Анджелис и Маями – Promofilms – заснели над 40 предавания Survivor в цял свят. bTV също ще участва с екип свои оператори и озвучители.
bTV възнамерява да възложи проекта на продуцентска компания Seven Eight.
Екипът на предаването все още търси българското заглавие на формата!
 
Нямам търпение да почне.Очертава се да е добро реалити.


п.п. гледал съм такова шоу и съм останал с добри впечатления от него.
 
От постовето на стаф , които прочетох , мисля че това шоу ще е много по-добро от бигбрадър ...
Кога ще го излъчват по БТВ ?!
 
Найстина,дано е по-добро.Че бигбрадър освен глупости,знаят ли?Нямат ник`ва култура,пък да не говорим за въспитанието....
 
Наистина ще е интересно,ама на мене ми е любопитно къде ще ги закарат пичовете :)
 
Със самолет!!От таен източник разбрах :eek: че ще са на КАРИБИТЕ! :twisted: :twisted:
 
ХАХА :) очаквам да е интересно а понеже има доста за четене а аз заспивам в такива случай кажете ми това предаване ще го дават ли някъде ? 8)
 

Горе