Svali-me.com

Статус
Not open for further replies.
Сайта ми харесва. Добре е замислен, но имам само една препоръка: ако може да се намали малко хедъра, понеже е доста висок. Иначе е бомба :)

Да добре е станало , самоче бутоните на мениуто .. в смисал надписа , можеби опацитито на отражжението трябва да е малкко по малко и с гумичката , правиш я да трие меко , и триеш леко от изображението . Нз дали ме разбра но иначе сайта е екстра.

Най-после нещо интересно. 1 въпрос само - авторските права на файловете как са уредени ?

хеадера и менюто ще бъдат променени . а авторските права не са уреждани защото почти сичко си е авторско .

antique каза:
хеадера и менюто ще бъдат променени . а авторските права не са уреждани защото почти сичко си е авторско .
Искаш да кажеш ,че ти си ДЖ ? :) И че всички файлове са твои имаш лиценз за тях и имаш право да ги разпространяваш ( допълнителен лиценз )доколкото съм запознат с радио/тв законите.

ако говорим за авторско право като код на сайта да а като съдържание то си се качва от потребителите и нито един файл не на наши сървари

Аха значи гадно :) По-голямата част от файловете обикновенно се качват в дата-та където няма достъп извън булгаристан и хората в чужбина овисваме.Успех на Българска земя тогава със сайтчето. Иначе ме кефи много дизайна.

ми мога да кажа че в сайта нито един линк нее хостнат от дата ! повечето са чужди сайтове и ше имате достъп до тях пробвайте . :wink:

Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Can't connect to MySQL server on 'localhost' (10055) in d:\web servers\config.php on line 20

Warning: mysql_select_db(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in d:\web servers\config.php on line 22
Could not select database

Статус
Not open for further replies.

Back
Горе