t35.com

mizarck

Registered
Здравейте,
както много от вас знаят t35 е сайт даваш неограничено пространство но има ограничение в големината на файла
но както и да е
написах си скрипт който да взима картинката от една web-камера и да я запазва под името на датата в t35
скрипта е качин папката е създадена но неизка да ми бачка
на локалния си работи но там не
ето скрипта
Код:
<?php
session_start();
$pass = $_POST['pass'];
$log = $_SESSION['log'];
if ($pass == "*****" || $log == "1")
{
$_SESSION['log'] = "1";
$data = date(YmdGis);
$cam = "http://***.**.**/**/**/image.jpg";
echo "<img src=$cam>";
copy ($cam, "images/$data.jpg");
echo "<meta http-equiv=refresh content=15>";
}else
{
echo '<div align="center">
  <form name="form1" method="post" action="">
    <input name="pass" type="text" id="pass">
	<br>
	<input type="submit" name="Submit" value="Submit">
  </form>
  </div>';
}
?>

каде може да е проблема

пп
на давам линк към камерата защото и без това линка се вижда само от няколко ип-та
пп2
снимката си я изкарва но не я запазва chmod-а на папката е 777
 

SandPrince

Registered
имам едно предположение за хостинга на t35.com - не поддържа PHP,MySQL. пише че поддържа но аз лично не успях да намера от къде се създават БД и администрацията им.
 

mizarck

Registered
База данни не ми трябва и не съм се и пробвал да правя
php подържа поради причината че ако неподържаше щеше да ми даде файла за даунлоад или да ми даде кода
а за версията на php не съм сигорен но подържа функцията копи иначи щеше да покаже грешка освен ако е направено да не се показват грешките
 

Горе