Tarsq.com - Безплатна търсачка

Статус
Not open for further replies.

Kirev

Registered

И така скъпи ми колеги.
След всякакви перипетии около сайта, той вече е онлайн. Все още е в бета версия, понеже определено има неща за доизпипване.

Ето какво Ви предлагаме за момента:

* Търсене на видео клипове в YouTube и Vbox7
* Преглеждане на клиповете
* Сваляне на клиповете в .mp3 формат

Какви са следващите неща, които смятаме да Ви предложим:

* Сваляне на клиповете в avi, flv, mp3, mp4 и 3gp
* Избор на резолюция при сваляне във видео формати(avi, flv, mp4, 3gp)

В състояние съм да приема почти всякакви критики относно функционалността на сайта.
Ако някой има идеи, нека ги сподели. Ще помислим в/у тях и ако ги намираме за благоприятни и разбира се ако са по възможностите ни, ще ги реализираме.

Ето линк към сайта:

Търся.ком(tarsq.com)

ПослеПис: Виждам, че има колеги, които "изтестваха", така да се каже сайта, без да съм ги молил. Надявам се ако някой е забелязал нещо откъм пропуски в "защитата" на сайта, да сподели :)

харесва ми девент се е справил с кодирането на дизайна :) абе изобщо изцяло ми харесва само че ако може го направиш като конвертира колко % е или колко време остава

Да се похваля, че дизайна на сайта е мой :?:

Иначе според мен сайта поне на този етап смисъла му не е много голям.. Когато се добави конвертирането в други формати тогава ще бъде наистина полезен :?: Пожелавам успехи на сайта и.. толкова :)

msirius каза:
Добре е, само една препоръка - сложете курсора на pointer като е върху бутона GO :)
мхм малко е странно с нормален курсор да се щрака.
Още нещо. Погледнете сайта под Опера 10 когато се пише нещо и лентичката за текст е доста на долу. Може да изместите полето с около 5 px по-нагоре за да не се получава така и да направите полето по-дълго така сайта изглежда ( и е ) само висок и според мен е леко грозно.
EDIT: И когато се гледа клип да се изписва заглавието му отгоре.
и btw наблюдава се пикселизация на логото не можахте ли да намерите по-добър формат ...

Харесва ми :)
Само да вметна, че ако сложиш малко аякс и направиш така, че когато цъкнеш на линк да не се получава бордър ще е супер :?:

Добре изглежда. :) А щом сте направили сваляне от вбокс и ютюб, то имам една... препоръка-предложение: направете възможно търсенето и свалянето от дата.бг без тъпото им чакане от 60 сек. или ако не може това, то поне да може да се разглежда сорс папката на търсения файл, където е качен.

Съжалявам, че пуснах темата ей!
Големи селяци има от потребителите тук. Заспамили, запсували... ми ходете се гръмнете бе олигофрени!
Държа темата да се заключи!

Статус
Not open for further replies.

Back
Горе