Top-BG

Не съм искал коментари отностно сайта,а и моя е преди bgtopsites направен просто сега му пуснах реклама!

Браво браво сложил си и моя сайт Cstrike-BG.Info ама поне сложи линка кат хората

Аз в такива сайтове само си регистрирам сайта, но не слагам кода :)
Няма само аз да ги рекламирам, а те мен с многото посещения ;)

DeToX каза:
Браво браво сложил си и моя сайт Cstrike-BG.Info ама поне сложи линка кат хората
Не съм ти слагал сайта за цс!Недеи обвиняваи без да знаеш човек с емаил:[редактиран] ти го е добавил!
@FireSword какво като си го превел първи нали аз ти дадах системата и си го направи след моя...

не ми я даде ти аз я намерих в офицялния саит ти я беше качил на ftp и нямаше как да ми я пратиш аз си я намерих и преди теб я преведох ти нямаше кирилица аз парви го преведох с кирилица да се чете моя! :)

алоооо айде не обръщайте темата на място където да си оправяте сметките. такива неща на ЛС или някъде другаде но не и тук.
колко пъти да се припомнят правилата.

Amigo0o каза:
DeToX каза:
Не съм ти слагал сайта за цс!Недеи обвиняваи без да знаеш човек с емаил:semprom@abv.bg ти го е добавил!
@FireSword какво като си го превел първи нали аз ти дадах системата и си го направи след моя...

FireSword каза:
не ми я даде ти аз я намерих в офицялния саит ти я беше качил на ftp и нямаше как да ми я пратиш аз си я намерих и преди теб я преведох ти нямаше кирилица аз парви го преведох с кирилица да се чете моя! :)

Системата нито е на Amigo0o нито пък на FireSword .
Все едно аз и SandPrince да си
инсталираме едно e107 и после да
спорим на кого била тази система.
Системата е на нейните създатели ;)

Back
Горе