TOPHOST

Статус
Not open for further replies.

index

Super Moderator
Хах tophost.bg вече има нов дизайн и нови цени.
До колкото виждам индивидуалният и платината не са мръднали с цените...
А дизайна -> не ме кефи особенно ...

/* едит: бтв , една рубла руска , на колко лв се пада ? */

index каза:
Хах tophost.bg вече има нов дизайн и нови цени.
До колкото виждам индивидуалният и платината не са мръднали с цените...
А дизайна -> не ме кефи особенно ...

Тоя дизайн за бабички без очила ли е правен? Или ОТ бабички без очила... Трябва да се отдалечиш на 5 метра от монитора, за да можеш да прочетеш нещо нормално... :idea:

:lol: :lol: :D :D :D :shock:
много тъп и огромен дизайн

мислят, че има останали с 15 инчови монитори през 21 век :D

alex95_bg_2 каза:
:lol: :lol: :D :D :D :shock:
много тъп и огромен дизайн

мислят, че има останали с 15 инчови монитори през 21 век :D
явно техните сървари са с такива монитори :D

Промоция План Период Услуга Цена
БЕЗПЛАТЕН ХОСТИНГ ИНДИВИДУАЛЕН 3 мес. Еднократнa 0 лв.

Забележка: След поръчка безплатния хостинг се предоставя еднократно за период от три месеца.
:shock:

Преди беше на :БРОНЗ , ако си купиш домейн от тях.
И аз се излъгах и си взех .. и бях на Крил'с сервер... мъка голяма....

абе тия шегуват ли се. новия дизайн е пълна скръб. егати хората, а предлагат услуга уеб дизайн...майко мила......

а за цените...не знам, не ми е правило впечатление преди какви са.
бтв можете да си поплямпате с тях на онлайн чата им :D

хъх гледайте какъв чат му ударих с operator2 . и представете си безочие - отговаря ми на латиница:

isavkov:
мислите ли че с новия дизайн ще привлечете клиенти?
Вашето запитване е прието от operator2.
operator2:
dobur vecher
isavkov:
Добра да е
isavkov:
operator2:
za sujalenie tova ne zavisi ot nas
operator2:
ako imate nqkakvo mnenie ili oplakvaniq moje da pishete mail na support@tophost.bg
isavkov:
питам защото съм уеб дизайнер и забелязвам че определено сте променили сайта към лошо. дизайнът е под всякаква критика за жалост. да не говорим че предлагате услуга "уеб дизайн"
operator2:
blagodarq za izkazanoto mnenie
operator2:
shte predadem na kolegite
isavkov:
мога да конкретизирам какво точно не е добре, но за момента нямам време, а и съм уморен.
operator2:
shte se radvame na vasheto mnenie, za da stigne tazi informacia nai-dobre pishete na mail@support.bg za da moje tazi informacia da stigne do suotvetnite hora
isavkov:
искам да питам също за безплатния хостинг
isavkov:
който предлагате
isavkov:
след като изтекът 3-те месеца какво става с акаунта
operator2:
za sujalenie na tozi vupros sushto ne mojem da otgovorim v momenta
isavkov:
добре друг въпрос - на какъв въпрос можете да ми отговорите, за да знам какво да ви попитам...
operator2:
opishete vsi4ki vashi vuprosi na support@tophost.bg i kolegite shte vi dadat podrobna informacia
isavkov:
тогава вие за какво сте? чат със служител на TopHost.BG ???
operator2:
nie se zanimavame predimno s poddrujka na mrejata
operator2:
grijim se hostina i domeinite da rabotqt postoqnno
operator2:
i sme predimno tehni4eski support
operator2:
otgovarqme, razbira se, i na vuprosi svurzani s razli4nite planove za domeini i hostingi
operator2:
no v momenta nqmame otgovor na vashiq vupros
operator2:
i za tova se nalaga da vi otgovorqt kolegite utre
isavkov:
обикновенно писмата ми към вас дълго са очаквали отговор, надявам се ако утре ви пиша да получа бърз и адекватен отговор
operator2:
i az se nadqvam, kolegite ni se starqt da otgovarqt na pismata maksimalno burzo
operator2:
sujalqvam ako se e poluchilo nqkakvo nedorazumenie po-rano
isavkov:
гледам план индивидуален (налага ми се да правя личен сайт и скоро ще взимам хост и домейн за един колега). обаче няма аддон домейн. има ли опция за закупуване на допълнителен аддон домейн към този план
isavkov:
става дума за малък личен сайт, но колегата го иска на .com и .нет
isavkov:
за това питам
operator2:
v poso4eniq ot vas tarifen plan se sydyrja addon domain
isavkov:
може да ми се спи, но виждам какво пише...
isavkov:
план индивидуален -> addon домейни: 0
operator2:
izvinete me za greshkata
isavkov:
няма проблеми, на всички ни се спи...
operator2:
ako vi e neobhodim addon domain moje polzvate razli4en plan
operator2:
ili da se oburnete otnovo na support@tophost.bg
operator2:
za da napravite nqkakvo sporazumenie za vashiq chasten sluchai
operator2:
razbira se moje da si zakupite kakuvto iskate domain otdelno ot hosting plana
isavkov:
ОК, благодаря за отговорите (въпреки че бяха малко...) и лека нощ
operator2:
za poveche otgovori -> support@tophost.bg
operator2:
leka nosht i na vas

Това е някаква нова мода с огромните дизайни =)
Може би изхождат от идеята, че вече всеки 3ти си купува голям монитор и може би е по-добре така. На мен дизайнът не ми стой много огромен спрямо големината на монитора ми, но си представям как би изглеждал на някой 17 инчов монитор..
Иначе за топхост понеже някой попита дали са зле ще ти изтъкна някой факти като техен клиент:
- Като попитам КАК да направя нещо по cpanel-a получавам отговор "Да, разбира се че можете да направите еди какво си", без никакви обяснения въпреки, че съм написал КАК ...
- Миналата година като си предплатих хостинга ме бавиха 5 дена ей така за спорта. Не ми отговаряха на емайлите, не ми вдигаха телефона (о.0). Накрая като набарах едно момче на стационарният им телефон го направих за 2 стотинки въпреки, че беше само телефонист =)
- Момчетата в офиса са любезни.
- Миналата коледа имаше подаръци.
- Хостинга рядко пада(поне до колкото успявам да го хващам, защото нямам развит сайт, просто място за тестове)
- Офисът им е на удобно място в София :D
- Цените са супер ниски за една година плащам хостинг и домейн около 30 лева и забравям за това. Ехей =)

Ами това е общо взето. Изтъквам ти няколко мой впечатления пък ти сметни дали са зле.

devent каза:
Абе голям си е :)
И на 15 инчов лаптоп си е голям.Не съм го тествал на pc-то с 17 инчовия ,че ме е страх.

- Поне получаваш отговор :)
- :)
- Ъхъ.И бързи.Ама защото ги виждаш и те тебе.И като не ти отговорят на нещо можеш да имаш претенции.
- Изпуснал съм :D
- На сървъра KiRiL ли си ?Ако не за това рядко пада :)
- Дам.Нямат копче на звънеца , а и не винаги ти отварят вратата когато отидеш в офиса им ,ама поне е на удобно място :D
- И на ns1 са ниски :)

@Санд .... Как да ти обясня .. Това е просто оператор, нито е участвал в дизайна нито може да направи нещо по въпроса с повтарящата се вече за втори път думичка - дизайн. След това, какво си се запритеснявал за клиентите им, та чак ги питаш дали смятат, че ще привлекат нови ? Да ти кажа мен лично хич не ми дреме какъв е дизайна. Ти си дизайнер ок, но на нас програмистите ни трябва да е добър хостинга и пак ти казвам на мен не ми дреме дали дизайнът е добър, стига mysql-а да не пада през 2 минутки. Предлагат дизайн. Гледам и за това си се хванал. Имат си графичка Уеб Дизайн, в която можеш да влезнеш и да погледнеш какво са скалъпили момчетата попаднали под прицела на твоята велика критическа личност. Още ще ти кажа по този въпрос. Да речем, че хипотетично на мен ми трябва дизайн и се обръщам към тях. Естествено, че ще ми го преправят докато ми хареса. Това, какъв им е дизайна хич не е фактор за това какво всъщност могат.
Ако имаш мнение различно от моето ще се радвам да го чуя и се надявам да не бъда ненужно нападнат от теб. И още един извън контекстен въпрос: От къде я вадиш тая злоба ? :):)

Нищо лично, stay cool & peace =)

human каза:
devent каза:
Абе голям си е :)
И на 15 инчов лаптоп си е голям.Не съм го тествал на pc-то с 17 инчовия ,че ме е страх.

- Поне получаваш отговор :)
- Ъхъ.И бързи.Ама защото ги виждаш и те тебе.И като не ти отговорят на нещо можеш да имаш претенции.
- Изпуснал съм :D
- На сървъра KiRiL ли си ?Ако не за това рядко пада :)
- Дам.Нямат копче на звънеца , а и не винаги ти отварят вратата когато отидеш в офиса им ,ама поне е на удобно място :D
- И на ns1 са ниски :)
- Рядко :D
- Абсолютно е така. Ако бях близо до София когато стана проблемът дискутиран във второто тире, много щях да ги соля :)
- Охо .. Календар, кибрит, ключодържател, тефтерче, химикалка и визитка =)
- Не, на rita съм :)
- о.0 Има си копче долу, поне миналата година последно съм ходил(на 26 декември) и си имаше картинка и отдолу звънеца.
- Нямам отзиви за там, но може за в бъдеще да станем бизнес партньори :)

Извадил си късмет със сървъра.На KiRiL е зле. :)
Аз хостинг си бех взимал лятото (я миналата , я по-миналата година).Копче нямаше , картинка имаше :D
Ходил съм 3 пъти при тях.1-вият път ме обслужиха веднага.
2-рият път звъня (трудно) в продължение на 5 мин и никой не отваряше.Докато звънях някакви момичета минаха от там и си развяваха прашките , ама това е друга тема.
3-тия път пак беше добре.

ХАХААХА Това уби рибата. Браво sandprince

isavkov:
isavkov:
operator2:
izvinete me za greshkata
isavkov:
:lol: :lol: :lol: :lol:

SandPrince каза:
хъх гледайте какъв чат му ударих с operator2 . и представете си безочие - отговаря ми на латиница:

isavkov:
Вашето запитване е прието от operator2.
operator2:
dobur vecher
isavkov:
Добра да е
isavkov:
operator2:
za sujalenie tova ne zavisi ot nas
operator2:
ako imate nqkakvo mnenie ili oplakvaniq moje da pishete mail na support@tophost.bg
isavkov:
питам защото съм уеб дизайнер и забелязвам че определено сте променили сайта към лошо. дизайнът е под всякаква критика за жалост. да не говорим че предлагате услуга "уеб дизайн"
operator2:
blagodarq za izkazanoto mnenie
operator2:
shte predadem na kolegite
isavkov:
мога да конкретизирам какво точно не е добре, но за момента нямам време, а и съм уморен.
operator2:
shte se radvame na vasheto mnenie, za da stigne tazi informacia nai-dobre pishete na mail@support.bg za da moje tazi informacia da stigne do suotvetnite hora
isavkov:
искам да питам също за безплатния хостинг
isavkov:
който предлагате
isavkov:
след като изтекът 3-те месеца какво става с акаунта
operator2:
za sujalenie na tozi vupros sushto ne mojem da otgovorim v momenta
isavkov:
добре друг въпрос - на какъв въпрос можете да ми отговорите, за да знам какво да ви попитам...
operator2:
opishete vsi4ki vashi vuprosi na support@tophost.bg i kolegite shte vi dadat podrobna informacia
isavkov:
тогава вие за какво сте? чат със служител на TopHost.BG ???
operator2:
nie se zanimavame predimno s poddrujka na mrejata
operator2:
grijim se hostina i domeinite da rabotqt postoqnno
operator2:
i sme predimno tehni4eski support
operator2:
otgovarqme, razbira se, i na vuprosi svurzani s razli4nite planove za domeini i hostingi
operator2:
no v momenta nqmame otgovor na vashiq vupros
operator2:
i za tova se nalaga da vi otgovorqt kolegite utre
isavkov:
обикновенно писмата ми към вас дълго са очаквали отговор, надявам се ако утре ви пиша да получа бърз и адекватен отговор
operator2:
i az se nadqvam, kolegite ni se starqt da otgovarqt na pismata maksimalno burzo
operator2:
sujalqvam ako se e poluchilo nqkakvo nedorazumenie po-rano
isavkov:
гледам план индивидуален (налага ми се да правя личен сайт и скоро ще взимам хост и домейн за един колега). обаче няма аддон домейн. има ли опция за закупуване на допълнителен аддон домейн към този план
isavkov:
става дума за малък личен сайт, но колегата го иска на .com и .нет
isavkov:
за това питам
operator2:
v poso4eniq ot vas tarifen plan se sydyrja addon domain
isavkov:
isavkov:
operator2:
izvinete me za greshkata
isavkov:
operator2:
ako vi e neobhodim addon domain moje polzvate razli4en plan
operator2:
ili da se oburnete otnovo na support@tophost.bg
operator2:
za da napravite nqkakvo sporazumenie za vashiq chasten sluchai
operator2:
razbira se moje da si zakupite kakuvto iskate domain otdelno ot hosting plana
isavkov:
ОК, благодаря за отговорите (въпреки че бяха малко...) и лека нощ
operator2:
za poveche otgovori -> support@tophost.bg
operator2:
leka nosht i na vas

Човече , спри да живееш в свой измислен свят , където си НЕЩО.
Погледни себе си първо , спри да търсиш кусури на другите.
Какво , като човека пише на латиница - ИЗОБЩО ЗАБЕЛЯЗВАШ ЛИ , ЧЕ ПИШЕ МНОГО ПО-ЧЕТЛИВО ОТ ТЕБЕ (КОЙТО ПИШЕШ НА КИРИЛИЦА).

П.П. Вземи си закачи една табела , даже отпред и отзад - "Уеб Дизайнер" (всичко разбрахме (и още разбираме) какъв дизайнер си).

Между другото , и аз съм им клиент , наистина само лоши коментари слушам за KIRILчо , но аз съм си на Felix и мога да кажа , че нямам никакви проблеми с него.
Когато и да съм им писал , винаги са ми отговаряли, винаги са били 6 точки.

Статус
Not open for further replies.

Горе