Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
hrischo каза:скоро имах същия проблем,но с друг тракер.Не можех да се логна в него,а юзъра и паролата бяха верни.Проблема идва от това че при инсталация колацията на базата данни трябва да е такава като на тракера(не знам как да го обясня точно).Пробвай да дадеш забравена парола и ще видиш че като ти я изпрати ще можеш да се логнеш с нея![]()
hrischo каза:и при мен е така,но намерих решение с писмата.Ползвам QK SMTP server.От него мога да чета писмата който "уж" ще се изпратят и от там виждам новата ми парола.
mizarck каза:hrischo каза:и при мен е така,но намерих решение с писмата.Ползвам QK SMTP server.От него мога да чета писмата който "уж" ще се изпратят и от там виждам новата ми парола.
10х са ще пробвам
пп намерих версия 1.0.6 ако има по нова плс дай линк
Кой точно тракер си инсталирал?mizarck каза:10x за линка след малко ще го видя дали бачка че този тракер който съм инсталирал няма опция "забравена парола"
torrentbits нз кой версияhrischo каза:Кой точно тракер си инсталирал?
mizarck каза:torrentbits нз кой версияhrischo каза:Кой точно тракер си инсталирал?
10х това нещо помогна вече мога да се логвам
10х пич 10х
hrischo каза:няма проблемрадвам се че помогнах
и другото което е,ако искаш и други да могат да се регват ще трябва да направиш един и същ енкодинга и на базата данни и на тракера.Мисля че на тракера е Utf 8,пробвай да направиш нова инсталация на тракера с колацията на бд-то UTF-8 и кажи дали може да се лог-ваш без да ползваш забравена парола. :wink:
mizarck каза:hrischo каза:няма проблемрадвам се че помогнах
и другото което е,ако искаш и други да могат да се регват ще трябва да направиш един и същ енкодинга и на базата данни и на тракера.Мисля че на тракера е Utf 8,пробвай да направиш нова инсталация на тракера с колацията на бд-то UTF-8 и кажи дали може да се лог-ваш без да ползваш забравена парола. :wink:
вече този тракер го изтрих защото имаше супер много бъгове след като се логнеш
за това че си изтеглих btittraker finalversion
пич ако имаш БГ за този тракер ще може ли линк че и гугъл незнае каде има
благодаря ти предварително