Здравейте!
Благодаря за бързите отговори!
Направих си регистрация в http://www.9999mb.com/ и изглеждаше обещаващо, но не съм много доволен от хоста. Въртят много реклами, достъпа до субдомейните им става само чрез директен избор на индекс-файла, нямат възможност за редакция на скриптовете на място... Иначе за база на торент-тракера може и да се окаже подходящ

Не видях никъде изписано ограничение за размера на файловете. Снощи за проба пуснах един файл от 100 мгб, но не ми го качи... Иначе ще видя как стои въпросът с БД-те. Ауърдспейс предлагат нелош фрии хостинг, но БД им са с доста ограничения. Мисля си да опитам да ги съчетая и да започна да уча БД...
За тракера: изтеглих го, но не успях да го кача. Има някакви файлове, започващи с "
.", които се опитах да ъплоудна в този им вид, но безуспешно. Предполагам, че има някаква предварителна подготовка преди ъплоуда, но съм зле с англ и не успях да разбера много (всъщност нищо

) от инструкциите. На компа си не съм инсталирал РНР и трябва да кача файловете за тракера на стария си хост, за да разгледам кода (или пък е време да си сваля Easy РНР)
Някой от вас ползвал ли е тракера, който ми препоръчахте и ако да, можете ли да ми обясните как да го инсталирам? Благодаря предварително!
ПП: Сигурно задавам глупав въпрос, но какво имате предвид под "локален тракер"? Ако имате предвид да се вижда само в локалната мрежа на доставчика ми, не ми помага - единият ми колега е в Пзд, друг в Пл...