torrentbits вечният проблем

mizarck

Registered
Здравейте,
от каде ли не и какви ли не версий теглих на този тракер винаги когато се опитвам да влизна ми изписва грешен усер или грешна парола

ПЛС хелп как да го оправя
преглеждах база данните и нищо нередно нямаше

Благодаря предварително

скоро имах същия проблем,но с друг тракер.Не можех да се логна в него,а юзъра и паролата бяха верни.Проблема идва от това че при инсталация колацията на базата данни трябва да е такава като на тракера(не знам как да го обясня точно).Пробвай да дадеш забравена парола и ще видиш че като ти я изпрати ще можеш да се логнеш с нея :)

hrischo каза:
скоро имах същия проблем,но с друг тракер.Не можех да се логна в него,а юзъра и паролата бяха верни.Проблема идва от това че при инсталация колацията на базата данни трябва да е такава като на тракера(не знам как да го обясня точно).Пробвай да дадеш забравена парола и ще видиш че като ти я изпрати ще можеш да се логнеш с нея :)

това ще стане трудно поради причената че нямам майл сървър и немога да изпрощам писма и тракера неможе да изпроща

пп паролата я смених от база данни и пак изписва този проблем

пп2 ще пробвам да сменя колацийте

и при мен е така,но намерих решение с писмата.Ползвам QK SMTP server.От него мога да чета писмата който "уж" ще се изпратят и от там виждам новата ми парола.

hrischo каза:
и при мен е така,но намерих решение с писмата.Ползвам QK SMTP server.От него мога да чета писмата който "уж" ще се изпратят и от там виждам новата ми парола.

10х са ще пробвам

пп намерих версия 1.0.6 ако има по нова плс дай линк

mizarck каза:
hrischo каза:

10х са ще пробвам

пп намерих версия 1.0.6 ако има по нова плс дай линк

QK SMTP Server v3.01.rar

10x за линка след малко ще го видя дали бачка че този тракер който съм инсталирал няма опция "забравена парола"

mizarck каза:
10x за линка след малко ще го видя дали бачка че този тракер който съм инсталирал няма опция "забравена парола"
Кой точно тракер си инсталирал?

mizarck каза:
hrischo каза:
Кой точно тракер си инсталирал?
torrentbits нз кой версия

10х това нещо помогна вече мога да се логвам

10х пич 10х

няма проблем :) радвам се че помогнах
и другото което е,ако искаш и други да могат да се регват ще трябва да направиш един и същ енкодинга и на базата данни и на тракера.Мисля че на тракера е Utf 8,пробвай да направиш нова инсталация на тракера с колацията на бд-то UTF-8 и кажи дали може да се лог-ваш без да ползваш забравена парола. :wink:

hrischo каза:
и другото което е,ако искаш и други да могат да се регват ще трябва да направиш един и същ енкодинга и на базата данни и на тракера.Мисля че на тракера е Utf 8,пробвай да направиш нова инсталация на тракера с колацията на бд-то UTF-8 и кажи дали може да се лог-ваш без да ползваш забравена парола. :wink:

вече този тракер го изтрих защото имаше супер много бъгове след като се логнеш
за това че си изтеглих btittraker finalversion
пич ако имаш БГ за този тракер ще може ли линк че и гугъл незнае каде има

благодаря ти предварително

mizarck каза:
hrischo каза:

вече този тракер го изтрих защото имаше супер много бъгове след като се логнеш
за това че си изтеглих btittraker finalversion
пич ако имаш БГ за този тракер ще може ли линк че и гугъл незнае каде има

благодаря ти предварително

http://forums.data.bg/viewtopic.php?t=355825&postdays=0&postorder=asc&start=280
Тази тема е изцяло за бтит тракери,на 15-та страница има преведен файл на бг :wink:

Интересът ми към темата може да ви се строи малко налудничав: необходим ми е торент тракер, само че за "домашна употреба".

Няколко приятели искаме да приложим следната схема за изтегляне на филми: един тегли едно, друг друго (от торент порталите), а окомплектованите файлове си прехвърляме през "домашния" тракер, който - надявам се - ще позволява по-бърз даунлоуд.

Доклокото успях да разбера от препратките в тази тема, инсталирането на тракер не е толкова сложно (макар да ми се струва, че ще ми коства доста нерви), но става дума за програми, предназначени за ползване от повече потребители, освен това обяснението е за инсталация на личния компютър, а аз нямам реално ай-пи.

В моя случай се нуждая от нещо доста по-просто (ако има такова): без логин (ще го кача на някакъв абсурдно смотан субдомейн - напр parinemadejstvajte.sajt.com), без рейтинги, коефициенти, съобщения и пр.

Въпросът ми е: съществува ли някакъв съвсем елементарен тракер, който мога да изтегля и инсталирам. За сървър смятам да ползвам http://www.awardspace.com, а БД ще е от http://freemysql.net/

Онова, което ме притеснява е, че не съм ползвал БД (с изключение на един самотен напън докато се мъчех със страницирането), затова тази част ми се иска да бъде съвсем елементарна.

На хоста, който позлвам www.awardspace.com, има възможност да активирам FTP. Бих ли могъл да прехвърлям филми чрез него (забравяйки за тракера) и ако е така - как? Лошото е, че хоста е безплатен и ми налага ограничение за размера на файловете до 500 кб.

Моля предложете ми някакво решение. Благодаря предварително!

Ето този тракер е без регистрация и логин.Много лесно се качват торенти и следователно лесно се свалят :wink: .Няма база данни.Мисля че от това се нуждаеш.

sizif
щом нямаш реално IP може да направиш локален тракер и ще се тегли доста бързо както ти предложи hrischo можеш да използваш TorrentTreader това ще е добре ако има проблем с база данни но незабравяй че за да се тегли нещо трябва да има сийдъри иначе този който го тегли ще го тегли много време и накрая ще се откаже
око е само за обмен на информация можеш просто да качиш някаде файловете и да даваш линк към тях
жалко че използваш фрее хост и има ограничение за големината на файловете
http://www.9999mb.com/ тези предлагат 10GB място мисля че няма ограничение в големината на файловете

Здравейте!

Благодаря за бързите отговори!

Направих си регистрация в http://www.9999mb.com/ и изглеждаше обещаващо, но не съм много доволен от хоста. Въртят много реклами, достъпа до субдомейните им става само чрез директен избор на индекс-файла, нямат възможност за редакция на скриптовете на място... Иначе за база на торент-тракера може и да се окаже подходящ :) Не видях никъде изписано ограничение за размера на файловете. Снощи за проба пуснах един файл от 100 мгб, но не ми го качи... Иначе ще видя как стои въпросът с БД-те. Ауърдспейс предлагат нелош фрии хостинг, но БД им са с доста ограничения. Мисля си да опитам да ги съчетая и да започна да уча БД...

За тракера: изтеглих го, но не успях да го кача. Има някакви файлове, започващи с ".", които се опитах да ъплоудна в този им вид, но безуспешно. Предполагам, че има някаква предварителна подготовка преди ъплоуда, но съм зле с англ и не успях да разбера много (всъщност нищо :( ) от инструкциите. На компа си не съм инсталирал РНР и трябва да кача файловете за тракера на стария си хост, за да разгледам кода (или пък е време да си сваля Easy РНР) :)

Някой от вас ползвал ли е тракера, който ми препоръчахте и ако да, можете ли да ми обясните как да го инсталирам? Благодаря предварително!

ПП: Сигурно задавам глупав въпрос, но какво имате предвид под "локален тракер"? Ако имате предвид да се вижда само в локалната мрежа на доставчика ми, не ми помага - единият ми колега е в Пзд, друг в Пл... :(

вярно на www.9999mb.com няма ограничение на файловете но за тва пък ъплоуд скороста е малка :(

ако изкаш да пробваш даден тракер най-лесното е да си инсталнеш някой готов пакет като XAMPP или AppServ но и това не е лесно до не съв виждъл тракер без дъгове и тези бъгове трябва да си оправят
лично на мен ми трябваха няколко дена докато изчиста само няколко от най-голямите бъгове в тракера и пак си има бъгове

Да локален тракер е този който се вижда само от потребителите на доставчикът а не от други места това :(

Здравей!

Благодаря за отговора!

Мисля да си взема платен хост (доста коментари се събраха по темата за безплатния в другата тема, която започнах и уви - прави са), така че въпросът с тракера за момента ще изчака. Иначе, ако тракера, който използваш работи добре, би ли могъл да ми го изпратиш (каза че си го зачистил от бъгове)? За момента не бих могъл да го инсталирам, защото съм бос в БД, но се надявам с платения хост и малко услия да навляза в използването им...

Иронията е в това, че сам предложих на приятелите си идеята за "домашния" тракер и сега ми мрънкат :) Един чисто теоритичен въпрос, за да знам дали има логика да се мъча да инсталирам тракер: ако се ъплоудва без ограничение (от 1, най-много 2-ма) и маймуните на клона са малко - 3-4-ма (засега мераклиите на системата сме 5 човека), по-бърз ли ще бъде даунлоуда? Все пак идеята е за филми, които ще се свалят от масовите торент-портали и ако ситуацията се окаже идентична, по добре ще е всеки сам да си сваля от тях и да не се занимавам да преокривам топлата вода :roll:

Благодаря предварително! Дано не съм станал досаден...

за торент тракера
до сега съм сменил доста тракер но нито един не беше свестен в момента използвам TorrentStrike само кадето съм взимал части и от други тракери и съм ги пригаждал та да тръгне що годе
за скороста с която ще се свалят торентите зависи от ъплоуд скороста на ъплоудера а после и на сийдърите
много зависи от това гой сиийда и кой лиичва

в момента нямам много време за да кача тракера и да ти кажа как да го инсталвиш
но утре по някое време ще го кача и ще ти кажа как да го инсталнеш :) :)

Back
Горе