twitter профили

Айде и аз си направих не ви познавам много много но това не пречи да споделя и моят профил :D

http://twitter.com/EiPileta

е добре не ми е ясно зако има толквоа много хора в тоя twitter превърна се направо в майспейс като гледам :idea: а няма нищо интересно в тоя сайт

JimBeam каза:
е добре не ми е ясно зако има толквоа много хора в тоя twitter превърна се направо в майспейс като гледам :idea: а няма нищо интересно в тоя сайт

въобще не сравнявай майспейс с twitter - разликата е голяма, най-вече в замисъла. в майспейс се шири простотия а twitter е на много по високо ниво

И на мен стана странно защо всички го ползват.Какво намирате в него ? Каква е целта ? За мен леко казано е безинтересен.

Myspace си е най-добрия квото и да се говори просто си регнах един акаунт в тУитера да не ми гепа някой ника ;]

staf каза:
И на мен стана странно защо всички го ползват.Какво намирате в него ? Каква е целта ? За мен леко казано е безинтересен.

twitter, както и facebook станаха доста популярни в последните почти 2 години. Те са социални мрежи от ново поколение, където лесно можеш да се свържеш с много хора, а напоследък се ползват и като рекламно средство.
Независимо дали става дума за сайт който рекламира услугите си, за дизайнерска агенция, фирма продаваща си продуктите или друго. Напоследък доста и политиците ги ползват като начин да покажат че са максимално близко до тези които искат да управляват. не говоря само за България чиито полетици се ориентираха към twitter и българския му аналог edno23. това всичко е инспирирано от рекламната кампания на Обама който изключително мног наблегна на интернет пространството.

Все пак какво представлява twitter - това е сайт за мигновенни статус съобщения които са ограничени о определен брой символи. за twitter са 140, за българската му алтернатива са 160.
идеята че можеш да се свързваш, да следиш, хора с общи интереси на твоите. няма някаква база данни в сайта с информация, като wikipedia например, или някой форум. водещ е начина за споделяне на такава информация.
в сайтовете като twitter (микроблогове) няма правила. няма кой да ти държи сметка защо пишеш толкова много, едва ли не че спамиш. там си има общности към които можеш да се присъединиш. не са като отделни части на сайта (за разлика от facebook) просто хората които следиш създават тази общност. там сам трябва да изградиш статуса си, за да покажеш че ти си някой в тази среда.

twitter и facebook са и среда ние блогърите по-лесно да разпространяваме статиите си.
ако искате да прочетете за предимствата и недостатъците на twitter:
http://devblog.isavkov.net/?p=834

като го сравнявам с БГ алтернативата му - edno23.

JimBeam каза:
Myspace си е най-добрия квото и да се говори просто си регнах един акаунт в тУитера да не ми гепа някой ника ;]

по какво съдиш. разгледал ли си в дълбочина twitter и facebook ?

twitter X_X поредното извращение за мен.
Сигурно в бъдеще ще си слагаме сензори в къщата и като ходиш да с*реш, в twitter ще се ъпдейтва автоматично.
Глупост е това.

Rado каза:
twitter X_X поредното извращение за мен.
Сигурно в бъдеще ще си слагаме сензори в къщата и като ходиш да с*реш, в twitter ще се ъпдейтва автоматично.
Глупост е това.

ако си с wi-fi телелфон като мен...да :D

SandPrince каза:
JimBeam каза:

по какво съдиш. разгледал ли си в дълбочина twitter и facebook ?
за фейсбоок не говорим :)

а за twitter дори за заклебах дали да си пиша моята парола която ползвам в по сериозни сайтове ..

Back
Горе