Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
bafitu каза:Свалих го от официалния вер 6.06 става въпрос ..записва се всичко е ок буутвам си нормално излиза ми това:
![]()
и като дам инсталл ми излиза пак логото и отдолу нещо като прогрес бар и спира..чаках го към 5-6 мин и не зацепва ..
някакви идеи ?
6.06 е най-дълго поддържаната версия. Когато ти излиза тази картинка, всъщност се зарежда Live CD -то . По принцип, ако си с TFT монитор Live CD -то зарежда по-бавно.bafitu каза:Свалих го от официалния вер 6.06 става въпрос ..записва се всичко е ок буутвам си нормално излиза ми това:
![]()
и като дам инсталл ми излиза пак логото и отдолу нещо като прогрес бар и спира..чаках го към 5-6 мин и не зацепва ..
някакви идеи ?
index каза:Неговата видео карта е Радеон, а какво всички/занимаващи се с линукс/ знаем ,че Радеон под Линукс е доста гадно нещо. И това нещо ме съмнява,че е от него.
Пробвай през някоя виртуална машина.
Doris каза:И мойта видеокарта е Радеон, Х550. Убунту се зарежда без да се инсталират допълнително драйвери, даже 7.10 прави десктоп ефекти.
cocobrais каза:Да попитам как да го подкарам когато имам и xp ..стигам до там с избирането на дялове и ми иска да му задам руут ..някой ще ме светне ли как да стане..Искам и xp да си остане.. Благодаря