Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
Doris каза:Напоследък доста често взе да спира тока. Има и слухове за предстояща енергийна криза. Това ме накара да са замисля за UPS. Някой има ли такова нещо? Можете ли да ми препоръчате марка и модел?
Smirnoff каза:а нафта защо?
fena каза:Smirnoff каза:а нафта защо?
С какво да работи този генератор
Не не, на това казват кондензатор( е той е и за стабилизиране), или още UPS 8) Който прави точно това, той е един(два) акумулатора който се зареждат докато има ток и като спре започват да подават.Smirnoff каза:fena каза:Smirnoff каза:а нафта защо?
бах' маму.. аз мислех, че събира некаде ток и после го изразходва :shock:
Smirnoff каза:fena каза:Smirnoff каза:а нафта защо?
бах' маму.. аз мислех, че събира некаде ток и после го изразходва :shock:
Не мога да си купя генератор. Надявам се с UPS за около 100 лв. да реша проблема доколкото може. В един форум много хвалеха турските ART TRONIC.fena каза:И аз имам, какво по-точно искаш да знаеш...зависи за колко време ти спира ток-а...според това цените варират от 80лв до 12000лв
Dido_net каза:UPS с батериики !? :shock:
Моя си се зарежда от тока бре.. :shock:
Smirnoff каза:Dido_net каза:UPS с батериики !? :shock:
Моя си се зарежда от тока бре.. :shock:
да де, точно тва е UPS другите за какво говорят :shock:
Doris каза:Не мога да си купя генератор. Надявам се с UPS за около 100 лв. да реша проблема доколкото може. В един форум много хвалеха турските ART TRONIC.fena каза:И аз имам, какво по-точно искаш да знаеш...зависи за колко време ти спира ток-а...според това цените варират от 80лв до 12000лв
Колко често трябва да се сменят акумулаторите и колко струват?
Doris каза:Напоследък доста често взе да спира тока. Има и слухове за предстояща енергийна криза.
Doris каза:@Doris юпс не те оправя за режима на тока. Трябва си и генератор.
fena каза:Не не, на това казват кондензатор( е той е и за стабилизиране)