vbox7 клипове

v3n0m

Registered
Ако може да се направи за новите сървъри на vbox7

add.php
Код:
<?PHP 
include('conf.php'); ?><table width="300"><tr><td> 
<form method="POST"> 
URL от vbox7.com или YouTube: <input type="text" name="url"></td></tr><tr><td> 
<select name="kategoria"> 
<option value="">Изберете категория......</option> 
<option value="Смях">Забавни</option> 
<option value="Музика">Музика</option> 
<option value="cars">Коли</option> 
<option value="Други">Други</option> 
<option value="Новини">Новини</option> 
<option value="Erotic">Еротични</option> 
</select> <br><input type="submit" class="btn" name="clips" value="Добави"> 
</form> </td></tr></table> 
<?php 
if($_POST['clips']){ 
$video="$_POST[url]"; 
$pics="$_POST[url]"; 
$source = file_get_contents($_POST['url']); 
$title = explode("<title>", $source); 
$title = explode("</title>", $title[1]); 
$title=str_replace("YouTube - ","",$title[0]); 
$title=iconv('utf-8','windows-1251',urldecode($title)); 
$imes = "$title"; 
$video=str_replace("http://youtube.com/watch?v=", "http://cache.googlevideo.com/get_video?video_id=", $video); 
$video=str_replace("http://www.youtube.com/watch?v=","http://cache.googlevideo.com/get_video?video_id=", $video); 
$url=str_replace("&mode=related&search=", "", $video); 
$pics=str_replace("http://youtube.com/watch?v=", "http://img.youtube.com/vi/","$pics"); 
$pics=str_replace("http://www.youtube.com/watch?v=", "http://img.youtube.com/vi/","$pics/default.jpg"); 
$pics=str_replace("&mode=related&search=", "", $pics); 

$fail = explode(':',$_POST['url']); 
$dir = substr($fail[2],0,2); 
$source = file_get_contents($_POST['url']); 
$title = explode("<title>", $source); 
$title = explode("</title>", $title[1]); 
$title=str_replace(" / Vbox7","",$title[0]); 
$title=iconv('utf-8','windows-1251',urldecode($title)); 
$ime = "$title"; 
$clip="http://media.vbox7.com/s/$dir/$fail[2].flv"; 
$pic="http://i47.vbox7.com/p/$fail[2]3.jpg"; 
$cat = $_POST['kategoria']; 

$number = explode(":", $_POST['url']); 
$i = substr($number[2],0 ,2); 
$link1 = "http://media.vbox7.com/s/$i/$number[2].flv"; 
if(@fopen($link1, "r")) 
{ 
$link="$link1"; 
} 
else{ 
for($x = 2; $x<=5; $x++) 
{ 
$link = "http://media0$x.vbox7.com/s/$i/$number[2].flv"; 
} 
} 

$checkurl = mysql_query("SELECT url FROM clips WHERE url='$_POST[url]'"); 
$checkurl= mysql_num_rows($checkurl); 
if ($ime>0) { 
echo "Този клип вече е бил добавян"; 
} 
if(eregi('youtube.com',$_POST['url']) && isset($_POST['clips'])){ 
$query = mysql_query("INSERT INTO `clips` (ime, url, pic, id, kategoria) VALUES('$imes','$url','$pics','NULL','$cat')"); 
echo "Успешно добави клип от youtube!<br><a href=\"index.php\">Върни се в началната страница</a>"; 
} 
else if(eregi('vbox7.com',$_POST['url']) && isset($_POST['clips'])){ 
$query = mysql_query("INSERT INTO `clips` (ime, url, pic, id, kategoria) VALUES('$title','$link','$pic','NULL','$cat')"); 
echo "Успешно добави клип ot vbox!<br><a href=\"index.php\">Върни се в началната страница</a>";?><? 
} 
} 
?>

View.php

Код:
<?PHP 
include"conf.php"; 
$query = "SELECT * FROM clips where id='$_GET[id]'"; 
$result = mysql_query($query); 
while($r=mysql_fetch_array($result)) 
{ 
$urlz=$r[url]; 
$url=$r[url]; 
$ime=$r[ime]; 
$klik=$r[klik]; 
$kat=$r[kategoria]; 
$user=$r[user]; 


$url1 = "$url"; 
if(@fopen($url1, "r")) 
{ 
$url="$url1"; 
} 
else{ 
for($x = 2; $x<=5; $x++) 
{ 
$media="media0$x"; 
$url1=str_replace('media',$media,$url); 

} 
if(@fopen($url1, "r")) 
{ 
$url="$url1"; 
} 
else{ 
for($x = 2; $x<=4; $x++) 
{ 
$media="media0$x"; 
$url1=str_replace('media05',$media,$url); 
} 
} 
if(@fopen($url1, "r")) 
{ 
$url="$url1"; 
} 
else{ 
for($x = 2; $x<=3; $x++) 
{ 
$media="media0$x"; 
$url1=str_replace('media04',$media,$url); 
} 
} 
if(@fopen($url1, "r")) 
{ 
$url="$url1"; 
} 
else{ 
for($x = 2; $x<=2; $x++) 
{ 
$media="media0$x"; 
$url1=str_replace('media03',"$media",$url); 
} 
} 
if(@fopen($url1, "r")) 
{ 
$url="$url1"; 
} 
else{ 
for($x = 2; $x<=1; $x++) 
{ 
$media="media0$x"; 
$url1=str_replace('media02',$media,$url); 
} 
} 
if(@fopen($url1, "r")) 
{ 
$url="$url1"; 
} 
else{ 
$url=str_replace('media01','media',$url); 
$url=str_replace('media02','media',$url); 
$url=str_replace('media03','media',$url); 
$url=str_replace('media04','media',$url); 
$url=str_replace('media05','media',$url); 
} 
} 
} 
?> 
<table> 
<tr><td align="center"><?PHP echo"$ime"; ?></td></tr><tr><td> 
<script type="text/javascript" src="video/js.js"></script> 
<div id="fp1"></div><script type="text/javascript"> 

var fo = new SWFObject("video/video.swf", "v-mania", "400", "320", "9", "#ffffff", true); 

fo.addParam("AllowScriptAccess", "never"); 

fo.addParam("allowFullScreen", "true"); 


fo.addVariable("config", "{ showPlayListButtons: true, playList: [ { url: '<?="$pic"; ?>', overlayId: 'play' }, { url: '<?="$url";?>' }, { overlayId: 'play' } ], loop: true, initialScale: 'orig', autoBuffering: true, useNativeFullScreen: true }"); 

fo.write("fp1"); 

</script><br></td></tr><tr><td class="ss"><?PHP if($kat==""){ 
echo"Няма категория"; 
}else{ echo"Категория : <a href=\"cat.php?kategoria=$kat\"><b>$kat</a>";} ?> | Гледания: <?PHP echo"$klik"; ?> | <a href="<?PHP echo"$urlz"; ?>">Свали</a> </td></tr><tr><td align="center"> 

<?php 
include"conf.php"; 
$chars="set character set latin1"; 
mysql_query($chars); 
$nums = mysql_query("SELECT * FROM `clips` WHERE `id`='$_GET[id]'"); 
while ($row = mysql_fetch_array($nums)) { 
$klik = $row[klik]; 
$klik++; 
$sql = "UPDATE `clips` SET klik='$klik' where id='$row[id]'"; 
mysql_query($sql); 
} 
?>
 
add.php

<?PHP
include('videoconfig.php'); ?><table width="300"><tr><td>
<form method="POST">
Линк: <br /><input type="text" name="url" class = "fil" /></td></tr><tr><td>
<select name="kategoria">
<option value="">Изберете категория......</option>
<option value="Смях">Забавни</option>
<option value="Музика">Музика</option>
<option value="cars">Коли</option>
<option value="Други">Други</option>
<option value="Новини">Новини</option>
<option value="Erotic">Еротични</option>
<option value="Sport">Спортни</option>
<option value="Serials">Серяли</option>
<option value="Animation">Анимационни</option>
<option value="Games">Игри</option>
<option value="Uroci">Уроци</option>
</select> <br><input type="submit" class="btn" name="clips" value="Добави">
</form> </td></tr></table>


<?php
if($_POST['clips']){
$video=htmlspecialchars("$_POST"); $pics=htmlspecialchars("$_POST[...te] добавил съм и категории на клиповете ..
 
Мерси много сичко е ОК :) обаче как да напрая да отваря клипа на същата страница нали да излиза на същата страница player-а как ставаше това?
 
неоспях да те разбера .. поясни по добре. . как така на същата страница .. :shock:
 
justspy каза:
неоспях да те разбера .. поясни по добре. . как така на същата страница .. :shock:

Да отваря клипа на неговата страница примерно saita.com/view.php?play=49581z45y

Погледни това http://web-tourist.net/login/login/view.php?st=2070
 
е .. то си ги отваря така бе http://saitati.com/view.php?id=561/ - това 561 е ид на клипа .. :)
 
Само при мен ли е проблема че неиска да добавя правилно пътя до клипчето в базата данни. ако url-a е http://media7.vbox7.com/s/4e/4e50b0e3.flv то добавя http://media.vbox7.com/s/4e/4e50b0e3.flv
нейска да добави правилно от коя media е клипчето ....
 

Горе