VIP линкове срещу СМС

Статус
Not open for further replies.

diabolic_bg

Registered
Надявам се не нарушавам правилата с това съобщение...
Предлагам на всички желаещи реклама чрез линк поставен срещу СМС във http://wasteland-bg.com. Сайтът е с Гугъл рейтинг 3 и всеки момент се очаква да се вдигне. Има прилична посещаемост - в летния период, когато по принцип е затишие, не пада под 140-150 уникални на ден.
За пълни подробности кликнете тук.

Тези дни ще пусна още един сайт с по-ниска тарифа, но него не мога да рекламирам тук, защото е на поддомейн. Ако ви интересува, търсете информация на горния линк.

ЕДИТ

Пуснах и втория сайт, услугата му вече е активирана. Желаещите ще намерят инфо на горния линк и за двата сайта.

Току що открих, че вторият ми сайт за месец и половина е качил рейтинг от 0 на 3. :D Но няма да сменям цената на рекламата всеки ден я.
Сега е моментът за далаверата, който има желание - в него цената на СМС е наполовина.

Няма ли хора да се нуждаят от евтина реклама?

Първите, които се включат, с темпото което се движат нещата, имат огромен шанс да им рекламирам линковете с месеци (а може и повече, докато се явят 10 нови и техните се скрият) за по 1.20 - 2.40.

Толкова ли обедня българинът, та не може да си позволи разход за половин кутия цигари?
Имам дежурни ботове на Гугъл и гарантирам поява в интернет на новите сайтове до 48 часа максимум. Всеки ред, който пусна в сайтовете си излиза в резултатите на Гугъл след 4 часа. Вие си преценете...

Хайде бе, никой ли не иска да го рекламирам за 1.20? :shock:
Тогава може и за 20 лв, ако ви се вижда много евтино... :P

ПрИмоцията продължава и този месец до изчерпване на наличностите. :D Побързайте, докато има! :lol:

Промоцията приключи днес. Цените за реклама в двата сайта са изравнени.

Обявявам нова Супер промоция - реклама и в двата сайта на цена 0.60 лв с ДДС !

diabolic_bg каза:
Обявявам нова Супер промоция - реклама и в двата сайта на цена 0.60 лв с ДДС !
защо се молиш за едни стотинки просто нне мога да разбера :cry:

Ами защото съм зле финансово. Защото имам двама студенти на главата си, искам да си имам и хоби, а всичко си е на моя издръжка - домейн, нет, сървър и т.н и се надявам все отнякъде да тръгне, за да не затворя сайтовете. Започна да ми чука хардът на сървъра, което значи, че си отива и трябва да се смени на време...
Но българинът явно пари не дава, дори когато ще има полза...

Тук може да видите как се класират в Гугъл търсенето хората, които са рекламирали при мен - http://www.google.com/search?client=opera&rls=bg&q=site:+bgprofit.net&sourceid=opera&ie=utf-8&oe=utf-8

Виторио удари джакпота - до вчера излизаше пръв от моя сайт, а едва днес Свежо.нет ме измести на втора позиция. :D

Frapety каза:
защо се молиш за едни стотинки просто нне мога да разбера :cry:

Заповядай! Само обърни внимание на факта, че този пост ме накара да се замисля и сега цената не е 60 ст, за да не кажеш, че съм излъгал.
Наистина бях почнал да се предлагам за жълти стотинки като циганка на Орлов мост... :?
В сайта ще намериш точна информация за всичко.

Статус
Not open for further replies.

Back
Горе