WarezBg.Net...Новия ми сайт :)

AmxBg

Registered
Дайте мнения... значи на пръв поглед е phpfusion.
От нея съм използвал само потребителския вход/регистар, чата,анкетата и формата за контакт....
Всичко друго е писано от мен и интигрирано в phpfusion :P
Това го пиша за да няма коментари като - Това е готова система какво да и коментираме и т.н. :lol:
http://warezbg.net/

Ми хареса ми, но имам само една забележка ето тук срещу името на играта има едно отвратително G земи сложи некоя картинка както е на "Филми" , "Музика" и си смени логото. Абе като цяло ми хареса :wink:

lays каза:
Ми хареса ми, но имам само една забележка ето тук срещу името на играта има едно отвратително G земи сложи некоя картинка както е на "Филми" , "Музика" и си смени логото. Абе като цяло ми хареса :wink:
G - Games!!! Да не мислиш че искам на музикаи на филми да има хубава картинка пак на игри и програми да е някво смотано правено на паинт :Д Просто няма от каде да сложа... ако срешна някаде подходяща картинка ще е сложа :)
Може да ми дадете предложения... за такива картинки :)
За логото и за него не знам... дайте някакво хубаво лого... аз не мога да ги правя ;( По добър сам в писането на пхп отколкото пхотосхоп :)

kashkin каза:
php-fusion готова система :mrgreen:

Извинявай ма от последните ти постове разбрах че си голямо леке...
ГЛеда само как да се подиграва на другите...А ти прочете ли в първия пост какво пише? -
Това го пиша за да няма коментари като - Това е готова система какво да и коментираме и т.н. :lol:

kashkin каза:
Не че се кефя но...
Вземи и ти направи като мене такава "готова система" ама е искам същата... :) Тогава да си говорим :x :?

kashkin каза:
Я да видим твоите проекти... Изобщо не помагаш на човека по този начин.

@AmxBg, домейна на сайта е добър. Само смени темата и махни надписа
PHP Fusion, който е във фуутъра :)

boby каза:
kashkin каза:
Я да видим твоите проекти... Изобщо не помагаш на човека по този начин.

@AmxBg, домейна на сайта е добър. Само смени темата и махни надписа
PHP Fusion, който е във фуутъра :)
Ми ако махна надписа... сей едно си преписвам правата... тоест кражба. :)
Не искам хората да мислят че се опитвам да се скрия от това че е готова система :) Дано ме разбираш.

Може ли някои да ми направи логото за сайта(хедъра)... защото не съм добър с пхотосхоп ;(
Благодаря на всички... това е за доброволците.

AmxBg каза:
Може ли някои да ми направи логото за сайта(хедъра)... защото не съм добър с пхотосхоп ;(
Благодаря на всички... това е за доброволците.
Размери?

AmxBg каза:
Ми ако махна надписа... сей едно си преписвам правата... тоест кражба. :)
Не искам хората да мислят че се опитвам да се скрия от това че е готова система :) Дано ме разбираш.

/*офф Радвам се, че има още хора, които респектират чуждия труд */

Няма да коментирам сайта, само ще кажа, че предишния(докато беше на no-ip.info) ми харесваше повече, но това си е мое мнение. Ето и няколко препоръки: Избери някой по-тъмен дизайн, защото този малко не отива на такъв вид сайт, изведи ако можеш най-теглените песни, филми и т.н + разни статистики, оправи думата "наз", защото е смешно, сложи място за линкове на трейлъри от youtube, във филмите добави и актьорите участващи в тях, би било добре да направиш всички файлове да могат да се коментират, оценки разни и т.н дребни джунджорийки(даже незнам дали така се пише), които биха зарадвали потребителя :)

За друго не се сещам засега, надявам се знаеш, че разпространяването на материали с неуредени авторски права е подсъдимо :)

Харесва ми но старата повече ми харесваше защото сам си направи дизайна функцийте малки преработваше и се занимаваше с него. Пак казвам този е с по-хубав дизайн и функций но старият си беше сайтче направен "от сърце". Продължавай и ще стане още по-добре :wink:

Благодаря... :)
Може ли някои да ми помогне с хедъра?
982х112 :cry:
ПП. Като стана дума за авторските права... затова си спомням че манаха и другите 2 лареза (warez.ru, www.warezzz.com) Е добре... ако сайта мн се разпространи какво да правя... със сигорност ли ще ме обвинят :D Кажете как да постъпя ако сайта много се разпространи?

Lei Leooio daodad Това мн радва :)
Благодаряяя мннн!!! :?: :?: :?: :?: :?:

Плагиат, откраднал си ми името warez-bg преди 5 месеца аз го измислих

Иначе тракера ти дори не си се опитал да го промениш.

Back
Горе