За тези които са я играли - какви са ви впечатленията ?
Каква раса играете, и т.н. (всичко което се сетите)
На мен са:
Некроните са супер (любимата ми раса)
Макар и малко бавни те компенсират по атака - ranged.
В играта стават огромни мелета и графиката рулира.
Макар и бързо да умират, те също така бързо се строят (при +100% building speed

). Също така огромен плюс според мен е масовото съживяване ( магия на героя ). Ако не искате толкоз бързо да ви измират единиците можете да му сложите на героя артефакт за внедряване, т.н. единиците в определен радиус стават недивими докато героя не бъде ранен. Друг интересен "спел" на героя е превръщането му в Essence of Nightbringer - безсмъртно същество с около 444 меле атака (ако не ме лъже паметта). Трансформацията трае около 2 мин (пак по памет говоря).
Можете да екипирате 3 от общо 8 артефакта (по ваш избор).
В играта ресурсите се придобиват чрез хващане на точки - определени места на картата, които се завземат от играчите и в/у тях се строят сгради.
Другия ресурс е газта. На Некроните им трябва само газ

. С превземането на точки и строенето на Обелискове в/у тях те придобиват по-голям лимит.
Друго интересно нещо в играта са специалните единици. Те могат да се построят само при специални условия (в повечето случай трябва да сте превзели артефакт). При некроните тази "единица" е Restored Monolith - последното ниво на главната им база. Има доста кръв, 4 turrets и едно главно оръдие.
Това според мен са най-важните неща за играта и по-специално за расата Necrons, които трябва да знаете.
Ако можете да играете с 1 раса, това не значи че ще успеете да играете и с другите. Играта е доста разнообразна и за всяка раса единиците се строят от различни места и изискват различни условия за построяването им
Баси ... това стана като цяло ревю на играта

:lol: