Web Каталог

winbooz3 каза:
да с joomla има моного хубав каталог, но искам нещо по просто
Какво разбираш под просто ако искаш нещо такова... Име Дата Категория Описание Година От и Картинка със обложката мога и аз да ти го напиша, но като незнам какво искаш...

искам да има да има хубав дизайн иконки да може потребителите да добавят инфо и картинка това е

winbooz3 каза:
искам да има да има хубав дизайн иконки да може потребителите да добавят инфо и картинка това е
Ами мога да ти го направя ама без дизаина. Не съм дизаинер и може би никога няма да бъда. Ще го пусна като урок.

winbooz3 каза:
добре ще чакам пусни го все пак със какъв да е дизайн и скоро ли ще го пуснеш ?
Тази вечер ще е качен. Дизайна ще са таблици с border="1". Който иска може да си го променя.

Значи ти ще можеш да си го развиеш и да стане такова. Пиша ти го за филми има типове филми(жанрове) Екшан/Комедия и т.н. Имаш малко тъпо защитен но се пак защитен админ панел от който можеш да добавяш и триеш жанрове както и да разглеждаш и триеш различните филми. Сега остана на напиша още 2-3 скрипта и ще го кача. Макар и малко тъпичко написан се пак си е код.

ПП: Може да го позабавя за да го напиша по-добре отколкото е сега :) .

deam0n каза:
Айди пиши не се обяснявай, че да проверяваме :D
Кодът ще е тъпо написан понеже нямам време да го направя като хората.
Всъщност като се замисля ще го пусна утре рано сутринта за да го напиша като хората да има и едит и да има обяснения. Сега ако го пусна ще е само готов код без никаква информация. Извинявам се и се надявам да ме разберете.

Засега представлява това:
primer.jpg

Но ще има доста промени :)

Давайте предложения за да ги добавям докато е време...
Под предложения разбирам повече информация към филмите...

Защо не направиш категориите да са в dropdown форма?
Сложи търсене и bbCode.

ок... а за информацията? Смисъл тази информация:

- ид
- име
- дата на добавяне
- постер
- описание
- година
- субтитри
- линк към филма

Достатъчна ли е?

- линк към imdb.com на филма.
- режисьор на филма.

Обаче как те командвам :D

добре няма проблеми а до филмите направи системата аз ще добавя филмите и можеш да добавиш към описанието да е така
Код:
Ид
Заглавие  	
Рейтинг: 	
Режисьор: 	
Държава: 	
IMDB 	
Продължителност
Дата на добавяне
Постер
Описание
Година
Субтитри
както искаш си ги подреди

Пренаписах го. Стана страхотно според мен. Но ацки много ми се доспа и затова утре по някое време ще го добавя. Имам още няколко довършителни нещица и после го качвам(утре).

Лека Вечер.

Back
Горе