M mizarck Registered 5 Юли 2006 #1 Здравейте, можете ли да ми дадете линк за да си сваля web agent защото този който е на сървара ни ми върши работа Благодаря предварително
Здравейте, можете ли да ми дадете линк за да си сваля web agent защото този който е на сървара ни ми върши работа Благодаря предварително
A Access Registered 5 Юли 2006 #2 в сайта имаше урок за направата на собствен уеб агент щото съм го пробвал ама нещо немога да го намеря сега пак ще рова //един ето снимка на тоя дето аз го бях пробвал: ама никъде немога да намеря урока.... admin,staf - момчета къде е изчезнал урока???!?!?
в сайта имаше урок за направата на собствен уеб агент щото съм го пробвал ама нещо немога да го намеря сега пак ще рова //един ето снимка на тоя дето аз го бях пробвал: ама никъде немога да намеря урока.... admin,staf - момчета къде е изчезнал урока???!?!?
M mizarck Registered 5 Юли 2006 #3 Да знам че има аз тозе го имам на кампа но е променен до неузнаваемост и не работи и аз търсих урока но него намерих и затова пуснах нова тема
Да знам че има аз тозе го имам на кампа но е променен до неузнаваемост и не работи и аз търсих урока но него намерих и затова пуснах нова тема