Windows 8.

shukri_93

Registered
Microsoft започна разработването на нова версия на операционната система Windows с кодово наименование Windows 8.

От съобщение на Microsoft стана известно, че Windows 8 ще се отличава с висока производителност. Сред възможностите на бъдещата операционна система ще бъде поддръжката на клъстери и иновативни характеристики. Коренно ще се промени механизмът за достъп до файловете.

Какво мислите? :)

Мисля че тия зеха да ги изкарват тия Уинбози като козунаци на Великден ..

Те още не са представили официално Windows 7 почват да правят 8. Не мога да ги разбера. Нещо маи се опитват да конкурират linux дистрибуците, които общо взето на година изкарват нова версия. Но все пак linux е open sorce което е предпоставка за много по бързо преминаване от една версия на друга. Другато при Windows, вижте колко корпорации още не искат да внедрят Vista защото това са им допълнителни разходи плюс това ще трябва да обучат и персонала да работи с новата OS.
Отделно, че новата OS не предлага нищо новаторски и ценно!

То има някои хора, които са на Windows 95 , пък те правят Windows 8 :D

MS-DOS базирани

* Windows 1.x
* Windows 2.x
* Windows 3.x
* Windows 3.1x
* Windows 95
* Windows 98
* Windows Me

NT базирани

* Windows NT 3.1
* Windows NT 3.5
* Windows NT 3.51
* Windows NT 4.0
* Windows 2000
* Windows XP
* Windows 2003
* Windows Vista
* Windows 7
* Windows 8

800px-Windows_Family_Tree.svg.png

Не им ли стигат :D :D :D

Къде отиде старото компа ми збози къде ми е хп-то да си го преинстална...
а сега като стане това отивам до домашната библиотека (едно време за книги) сега за дискове с видове операционни системи :D

Ще наслагат още глупости като виста .. 7 и 8 > виста.
Най-вероятно за 8 ще иска 4 Ghz CPU и 3 GB рам.. поредната боза, която няма да има успех.

SandPrince каза:
trevata каза:
Това стана като Need For Speed :D

мда, всяка следваща версия, става все по-тъпа... :D
yehaa... точно така :?:

Ама същото е и с хардуера. Днес си купувай най-мощния едно ядрен процесор, а на сутринта вече има двуятдрен по-мощен от твоя. След 1 седмица цъфва триядрен след месец 4 ядрен, а след 1 година сигурно ще имаме компютри по 320 TB Hard, 20 GHZ CPU и 10GB Ram :idea:
а да и монитор колкото хола Ви :twisted:

crazy_dog каза:
Те още не са представили официално Windows 7 почват да правят 8. Не мога да ги разбера. Нещо маи се опитват да конкурират linux дистрибуците, които общо взето на година изкарват нова версия. Но все пак linux е open sorce което е предпоставка за много по бързо преминаване от една версия на друга. Другато при Windows, вижте колко корпорации още не искат да внедрят Vista защото това са им допълнителни разходи плюс това ще трябва да обучат и персонала да работи с новата OS.
Отделно, че новата OS не предлага нищо новаторски и ценно!
Да и аз това се чудя. Нема налична 7мица а правят 8. След месец може да очаквате започването и на 9-ката ;)

.......В момента, основната операционна система на Microsoft се явява Windows Vista. Неговият наследник Windows 7 ще стартира към края на 2009 или началото на 2010 година.
:D 8-цата кога ли ще се яви? :D

shukri_93 каза:
.......В момента, основната операционна система на Microsoft се явява Windows Vista. Неговият наследник Windows 7 ще стартира към края на 2009 или началото на 2010 година.
:D 8-цата кога ли ще се яви? :D

Как така кога? В началото на 2011. Нали трябва да са серийно производство. :D

Нека правят като искат. :D
Не знам какви ще са характеристиките, които ще иска 8, но на 7 не ѝ трябват кой знае какви.
Хах, сравнението с NFS е уникална и много точна, също така. :D :D :D

FestarBG каза:
Компютър с 32GB RAM се продава в САЩ за около 1000 долара.

:)

ми те най-силните MAC машини са с по толкоз рам и до 3/4 терабайта хард :D

Ами аз съм с Vista и съм доволен ;)
А когато реша, шинаги мога да се върна на Linux Slackware и да бия само с тази дистрибуция всички минали, настоящи и бъдещи OS на Microsoft

Bummer каза:
Ами аз съм с Vista и съм доволен ;)
А когато реша, шинаги мога да се върна на Linux Slackware и да бия само с тази дистрибуция всички минали, настоящи и бъдещи OS на Microsoft

За съжаление софтуера за тях не можеш да го биеш.

Горе