wolframalpha

purko

Registered
http://www.wolframalpha.com/

Вече работи. Какво е вашето мнение? Тествахте ли я?

Е тъкмо щях да пусна тема ,че е онлайн пожелавам и успех сега ще я тествам :) :) :)

adrian каза:
Твърде разочарован съм от нея. Очаквах много повече.
Е, изчакай малко време, де!Как да критикуваме нещо, което тепърва ще се развива.Сами знаето, че грешките най-добре се откриват по време на работа!

Не знам за вас, обаче на мен ми зарежда ужааасно бааааавно. Горе-долу по 1-2 минути на страница.

На мене си ми зарежда перфектно.
От начало не зацепих каква е целта на проекта, но като погледнах примерите ми стана повече от ясно. Мисля че ще бъде много полезен както на мен самия, така и на много други!

Казах, че съм разочарован, но това е защото очаквах твърде много. Проектът наистина е добър и чакам да достигне google :)

http://www.wolframalpha.com/input/?i=wu+tang
WTF ? :Д
Пълно разочарование. Все1 търси в wikipedia ..

edit :
Взимам си думите обратно. За математика е идеална :)

Днеска гледах по дв2 едно филмче за гугъл и двамата му създатели
много беше интересно :)

Дано и тази търсачка да има успех но не мисля че ще е като на гугъл

didko0o каза:
Дано и тази търсачка да има успех но не мисля че ще е като на гугъл
Is Wolfram|Alpha a search engine?

No. It's a computational knowledge engine: it generates output by doing computations from its own internal knowledge base, instead of searching the web and returning links.

Снощи ми каза, че PHP е летище и ми даде летищата в Сан Франциско и Ню Йорк. :shock: :!: :idea:

peter_ew каза:
Снощи ми каза, че PHP е летище и ми даде летищата в Сан Франциско и Ню Йорк. :shock: :!: :idea:

http://www.wolframalpha.com/input/?i=PHP
:roll: :roll: :roll:

rosko каза:
Ихааа за задчки е перфектен!
Вижте това:
цък!

Нормално математик е създал :D :D

Това отваря ли се?
аз още не съм го отворил но тези явно са решили да преоткриват топлата вода.

Много е зле това нещо, хора.
Аз сигурно мога да напиша по-добър engine, остава само информацията да се вкара...
След като на php изкарва някакви песети, както и някакви летища.аже в момента е претоварен.Правете му сметката

Е добре не мога да си обесня едно.Защо всички си мислят,че от първият ден в интернет търсачката ще работи според очакванията ни.Съмняваме ,че някой може да направи по-добра в България. Върху този проект са работили повече от 200 човека за да я направят.Тепърва започва да се разраства,а четох някаде ,че тя не отговаря много често на върпоси свързани с езици за сайтове и тем подобно.Тя е още на 1 ден и има доста дни и години в който трябва да пожъне успех.

Bummer каза:
Много е зле това нещо, хора.
Аз сигурно мога да напиша по-добър engine, остава само информацията да се вкара...
След като на php изкарва някакви песети, както и някакви летища.аже в момента е претоварен.Правете му сметката
Ти НЕ можеш да напишеш по-добър енджин :)
Някой го копира, че това не е search engine, има си faq, има си представяне, прочетете ог.

Аз както казах си взимам първоначалното мнение за wolfram и мисля, че ще пожъне страхотни успехи.

Аз го цитирах, но явно някои не са разбрали... Това не е търсачка!

Back
Горе