Wordpress Защита

Zion

Registered
Ще си правя ново портфолио и се чудя дали да е на WordPress. Мислите ли че е защитен и няма начин за хакване ? :)

Zion каза:
Ще си правя ново портфолио и се чудя дали да е на WordPress. Мислите ли че е защитен и няма начин за хакване ? :)
Всяка една CMS система вероятно има начин на хакване. Така че каквото и да си говорим, все ще се намери човек, който ако реши може да хакне един сайт. Относно WordPress. Може да защитиш административния панел с .htpasswd, но пак не е сигурно. Въпреки това ти препоръчвам тази система, защото я ползвам от доста време и със сигурност мога да твърдя, че е най-добрата, що се отнася до сайт/блог, чието съдържание (статии, снимки, клипове) е определящо. Е, ако искаш сайт, който да има страшно много функции (регистрации, лични съобщения, форум) - това не е твоята система. Но щом е за портфолио не виждам никакъв проблем. Хем няма да се налага да пишеш система за коментари и т.н. Просто слагаш файловете, настройваш базата данни и си готов.

Дам, вече я нагласих- дизайна направих но трябва да я позащитя за да не стане гаф. :) Ше туря един htaccess със deny from all allow from myip и дано помогне ;)

Използвам я от вече 1 седмица и нямам проблеми.
Според мен си е добре от към защита, но няма да е лошо да я подсилиш :)

HunteR каза:
Мда, това ми беше мисълта. Я кажи ако си я подсилил с нещо - с какво и как :)

Zion каза:
HunteR каза:
Мда, това ми беше мисълта. Я кажи ако си я подсилил с нещо - с какво и как :)
Не съм я подсилвал с нищо :)

Еми щом ти не си аз кво да правя тогава.... и аз няма ;) До утре трябва да се рефрешнат ДНС-ите и ще ви покажа мойто портфолио ;)

Горе