www.easytrader.bg

Статус
Not open for further replies.

kalybg

Registered
Здравейте,
Мисля че повечето хора знаят за - www.easytrader.bg
Чета си форумите и попадам на тема в които били много велики и как измислили цялата схема. Искам да ви кажа че използват системата Affiliate Network Pro
Която можете да видите на адрес: www.alstrasoft.com
И ви гарантирам че е едно към едно !
ето и линк за цялата система - Affiliate Network Pro v7.4.0

Още един линк: Affiliate_Network_Pro_v7.40.NULL@skatafka.com

kalybg каза:
Здравейте,
Чета си форумите и попадам на тема в които били много велики и как измислили цялата схема. Искам да ви кажа че използват системата Affiliate Network Pro
Ако ето и линк за цялата система - Affiliate Network Pro v7.4.0

Дай някакво демо да видим.

Не знам какво ползват но до края на месеца ще ви кажа дали плащат. :)
Има едни 50 лв. дето седят там от реклама в туриста и скоро ще
ви кажа дали съм ги получил та поне да знаете дали да се занимавате
с тях.

admin каза:
kalybg каза:
Здравейте,
Ако ето и линк за цялата система - Affiliate Network Pro v7.4.0

Дай някакво демо да видим.

Не знам какво ползват но до края на месеца ще ви кажа дали плащат. :)
Има едни 50 лв. дето седят там от реклама в туриста и скоро ще
ви кажа дали съм ги получил та поне да знаете дали да се занимавате
с тях.

Има и демо на страницата ....
Който иска си прави един шаблон и си бачка без проблеми…
Само тези ли са тарикати ?
Къде отиваш ти... може би? :mrgreen:

Какво точно е това нещо като на гугъл ? Дават ти банери да ги праснеш на сайта и ти дават пари ? Това ли е защото сега виждам тоя сайт :oops:

anival каза:
Какво точно е това нещо като на гугъл ? Дават ти банери да ги праснеш на сайта и ти дават пари ? Това ли е защото сега виждам тоя сайт :oops:

Нещо от този сорт ...
разгледай и двата сайта ....
има и демо

Системата не е лоша... лошото е че easytrader не са променили почти нищо, като изключим външния вид.
http://easytrader.bg/admin/backupstart.php
http://easytrader.bg/partnerssecured/merchantcard.php
:D

EmPowerYou каза:
Системата не е лоша... лошото е че easytrader не са променили почти нищо, като изключим външния вид.

Всичко е едно към едно !!!
Само един шаблон е разликата :D

EmPowerYou каза:

Здравейте,

първата версия на системата наистина беше базирана на гореспоменатия софт, който заби на 3-тия ден от пускането му и беше преправен тотално от нас. Старите файлове още стоят на сървъра, благодаря за припомнянето, ще ги изтрием. От септември 2006 се работи върху нова версия на EasyTrader, която влезе в действие от 1. януари 2007 и е 100% наша разработка.

Който ползва системата днес, знае през какви метаморфози е минала и за какъв грандиозен труд става дума. Само този , който не работи с нас може да твърди, че ползваме нещо готово. Моля, изказвайте се по-подготвени.

За повече яснота - когато започнахме работа отворихме акаунти в 10 афилиейт платформи и закупихме всички възможни афилиейт системи (не само Affiliate Network Pro), които се предлагаха за download, за да ги анализираме в детайли и да нсъздадем НАЙ-ДОБРАТА. Днес, почти година по-късно, смятам, че успяхме и нямаме аналог в световен мащаб. Гордеем се, че в България функционира такъв продукт!

Надявам се с това изказване да сложа край на чистосърдечното любопитство, на евентуалната завист, както и на желанието за създаване на бърза конкуренция.

P.S. Тъй като видях, че най-отгоре се праща линк към софта за free download, ще уточня, че той е платен и ползването му без платена регистрация е наказуема.

А ето го пича който ни распрай играта
на всички фенове на тези системи :D

Предлагам да му дадете точка?

А аз искам да му кажа :
Евала човече, всички знаем че
конкуренция бързо не се създава.
Просто към всички известни организации/компании
се говори така :wink:

Аз лично не съм се занимавал
със сайтове като вашият,
но ако развия някога някакъв
сайт, веднага съм при вас :)

Първо да отбележа, че в крайна сметка никой нищо
лошо не е казал. тук се коментират какви ли не неща и
от каква ли не гледна точка и единственото нещо което
аз виждам в тази тема е "безплатна реклама".

Дали е платена система или не всички сме наясно, че трябва да се преработи по един или друг начин.
Пък и 390$ са си 390$ в крайна сметка.
Платил си и ще я ползваш.
За краткото си пребиваване в easytrader не съм видял някакви
нередности и доколкото мога да преценя "на око" всичко работи
коректно .
Единствения проблем е, че понякога буквално се скапва цялата
страница на сайта докато зареди рекламата.
Това е основен мотив да махна рекламите.
Оплакаха се всички, че туриста бави и аз се принудих да махна банерите.
Понякога работи без проблем но друг път не.
Имало е случай когато не мога да си погледна темата и се налагаше да махам кода за да се оправи.

Относно конкуренцията ще кажа, че конкуренция не се прави със системи а с коректност и добър имидж.
Имиджа ви е добър или поне по-добър отколкото на други подобни сайтове (да не ги изброявам сега).
Надали някой ще се хвърли в този бизнес с главата напред
при условие, е google рано или късно ще стъпи в БГ.

Да сравним...
4 клика на банерите и с гоогле реклами = 2-3 лв. печалба
4 клика на банерите с easytrader реклами = 20 -30 стотинки печалба
Но като се има предвид, че конкурентите ви и толкова не дават си е някаква утеха.

Рано или късно ще имате за конкуренция сайт чийто имидж не подлежи на съмнение - google .......

Изтрих един топик.
Извинявам се на потребителя но моля всички да се придържат към
дейността на сайта.
НЕ искам тук да се дават оценки за дизайн и код.
Те не са си правили презентация и не са ни молили за мнение
по въпроса.
Това, че ползват готова система или преработена такава или ... каквото и да е не може да пречи на основната им цел -
връзка рекламодател-> сайт.

Не искам да се стига до заяждания .
Ако някой има проблеми с тях относно
качеството на услугата -> плащане на пари -> отчитане на кликове
и т.н. да каже.
В противен случай ще се наложи да махна темата.
Аз самия съм се отказал от такъв вид реклама но причината не е
в това, че ползват готова система или някакво некоректно поведение.

Ок .
Пуснали сте тема и я коментирате но нека не е с такава ярост.
Не се връзва с тона на този сайт.
Рядко тук се напада някой и то за не толкова важни неща.

Ако беше някаква измама ще се съглася но Вие прекалено
разтягате темата "готова система".

Подкрепям админ в изказването. Въпреки, че мога да кажа, че аз съм си виновен да ми спрат акаунта в "Easytrader" както и да е това няма значение. Важното е, че хората са платили, а не са си изтеглили въпросната "готова система" и са я разработили до толкова, че да работи добре. Мисля, че в България поне за сега Изи Трейдър няма конкуренция, поне до момента. Браво момчета продължавайте така, гледам че "обслужвате" доста български сайтове!

Да сравним...
4 клика на банерите и с гоогле реклами = 2-3 лв. печалба
4 клика на банерите с easytrader реклами = 20 -30 стотинки печалба

Ние се занимаваме активно и с Google реклама и знаем точно къде е мястото ни. Google Пуска реклами на английски, тъй като няма достатъчно рекламодатели в BG. Добър пример за това е Румъния, които са в пъти повече от нас, но след като Google тръгна там все още излизат реклами на английски. Та колко се клика едно рекламно каре с текст на английски?!

Другият случай - ако излизат карета на български рекламодатели - за какви 2-3 лв на 4 клика говорим? В момента следим Google рекламata за хотели, имоти и какво ли не на български език и средната цена за клик в content networka е 0.02 EUR. От това уебмастерите взимат 50% по правилата на Google.

Да погледнем немския пазар, където Google Плаща добре, но съществуват над 30 афилиейт мрежи. Място има за всички, както и пари. В крайна сметка целата е рекламодателите да се увеличават, както и доходите на уебмастерите, а не някоя рекламна мрежа да изчезне.

Статус
Not open for further replies.

Back
Горе