www.freehostia.com - Тракер!

kpacuTo

Registered
За пръв път пиша тема така че моля да ме извините ако пиша в грешен раздел (ако е така моля модераторите да преместят темата...) ...!

Значи много искам да си направя тракер но не ми се занимава с xampp и такива работи затова един приятел ми каза че може да се направи чрез безплатен хостинг във www.freehostia.com !

Някои които знае как се прави там може ли да ми обясни по- подробно като за начинаещ моля!

Благодаря предварително!

Здравей! Та незнам дали си наясно, че тракера не е толкова лесна работа. Другото нещо е, че ще използваш free хост, което ще е проблем тъй като ще има ограничение на трафика примерно до 3000Mb на месец. Това значи, че когато някои започне да тегли нещо цялата информация минава през тракера. Надвишиш ли лимита си от 3000Мб които ти предоставя хоста тракера ще спре да работи (няма да може да се отваря) до изтичането на месеца когато ще ти дойде новият трафик. Затова по добре се замисли, ако си решил д аправиш нещо серизоно да отидеш към платен хостин по възможност с неограничен трафик.
Инъче какво ти трябва:
1.Едва ли ти се захваща да пишеш цял тракер, затова изтегли има готови пакети. Мисля , че се казваше Bittracke ама не съм много сигурен.
2.PHP, MySQL и някакъв хост
Инсталираш цялата система и работата тръгва!

crazy_dog описаго се едно че е работа за първокласник
имал съм няколко тракера и съм забелязъл че при всичките има дупки огромни дупки който позволяват вмъкването на файлове и тези файлове изпълняват команди на сървъра и може да се вземе и паролата за хостинга
трябва доста де се пипне тракера преди да се пусне

Dido_net каза:
Не съм много сигурен че цялата информация минава през хоста.... :roll:
минава
анонса на тракера и торент клиента взиимодействат непрекъснато
не съм много сигорен дали така работи но нещата стават горе доло по този начин
след изтеглянето на торента клиента декодира торента и се свързва с анонса който обменя информацията между сидера и личера байт по байт докато торента не се изтегли или спре след това и повреме на този процес анонста добавя соответно колко байта е ъплоуднал и доунлоуднал
до колкото знам цялата тази информация се предава чрез GET в двупосочна линие

АНОНС <=> ТОРЕНТ КЛИЕНТ

и точно поради тази причина трябва сървър с неограничен трафик и за това на някой хостове е забранено качването на торент тракери защото машините им се сривет

аз се пробвах да си направя тракер с тази програма xampp но като я инстална и я стартирам ми излиза ERROR XAMPP!

kpacuTo каза:
аз се пробвах да си направя тракер с тази програма xampp но като я инстална и я стартирам ми излиза ERROR XAMPP!
Изписва ли ти нещо друго! Ако имаш skype го спри или промени порта които ползва (по подразбиране е 80), защото и apache-то и то ползва този порт. Може от там да е грешката!

аз skype не ползвам често ... това го знам! Само нета ми е пуснат даже спирам антивирусната програма тегля Xampp оттука и си го install- вам, но след инсталацията като се пробвам да го стартирам ми излиза Error! Преди няколко дена не беше така, но сега незнам...

jooorooo каза:
http://sourceforge.net/project/downloading.php?groupname=wampserver&filename=wamp5_1.6.6.exe&use_mirror=belnet

Благодаря! :) !
Изтеглих си xampp от друг сайт и всичко се поручи понапънах се малко и си направих тракер хостнат на моят компютър все пак благодаря.

Back
Горе