XAMPP И CHMOD

kenefcho

Registered
въпроса ми е следния ползвам XAMPP и трябва да сменя CHMOD на едни фаилове но немога да разбера как някои може ли да помогне
пуснах си fileZila но като вляза ж фтп-то не ми дава да сменям CHMOD дава че този фтп сервер неможел да сменя CHMOD или нещо такова

ако може да хелпнете малко

kenefcho каза:
въпроса ми е следния ползвам XAMPP и трябва да сменя CHMOD на едни фаилове но немога да разбера как някои може ли да помогне
пуснах си fileZila но като вляза ж фтп-то не ми дава да сменям CHMOD дава че този фтп сервер неможел да сменя CHMOD или нещо такова

ако може да хелпнете малко

Ако си на windows не ти трябва да сменяш CHMOD. :)

ьми сложил съм тракер на компа си и за да улоудвам торенти ми иска да сменя chmod на съответната папка

опитвам се да вляза през фтп сервер който съм сложил също на пц-то си
но шрез него не ми дава достъп до папката с торента

как да реша проблема

ox добре ама намем иска да ги сменя
такаче какъв е проблема да ми кажете драпнах 5 различни фтп сарвара
и един не ми дава да сменя chmod-а на фаиловете

ако може да ми кажете някои или как става ще сам ви благодарен

и стига с тва попирнцип не иска на localhost еми дори и да не иска аз искам да знам как става

kenefcho каза:
ox добре ама намем иска да ги сменя
такаче какъв е проблема да ми кажете драпнах 5 различни фтп сарвара
и един не ми дава да сменя chmod-а на фаиловете

ако може да ми кажете някои или как става ще сам ви благодарен

и стига с тва попирнцип не иска на localhost еми дори и да не иска аз искам да знам как става

Ама не разбираш ли, че не може.
Това не е linux.

Как така ти иска да ги сменяш?
Къде ти иска такова нещо?

Soul_Stealler каза:
Попринцип на localhost няма нужда да сменяш правата на папките и файловете :shock:

Tова може да се смята като бисер... колкото до chmod - това е специфика за Unix базираните файлови системи... при windows-а е доста опростено :)

Малко е извън темата, но би ли обяснил, защо под "localhost" разбираш windows? И как например windowsOS != localhost ще подкараш chmod?

значи щом не може под windows няма да споря не сам запознат факт че сам под windows и като тръгна да качвам торент ми дава че сам го качил но когато реша да го тегля ми казва това
"The ID has been found on the Database, but the torrent has gone!

Check Server Paths and CHMODs Are Correct!"

и за това предположих че не са сменени CHMOD ползвам torrenttrader

и не мога да разбера как да реша проблема

леле много съм зле проблема идва от там че не съм опонел пътя до папката за торрент в condig оправих го :) но сек не иска да seed-va

тези тракери ще ме съсипят :)

Back
Горе