Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
:shock: А да съм казал нещо .... мне нали2SHAE каза:Леле човек да не ме мислиш за тъп естествено,че ще ги истрия :shock:
тука мисля че проблема е в това как си направил сайта с фотошоп, а не сървъра2SHAE каза:Хора имам мн гаден бъг начи инсталнъл съм си xampp и ся си правя един сайт със photoshop и като го кача на във папката htdocs на xampp и го отворя цялата картина е размазана или някви цветове на дъга има и не мога да си направя сайта плс хееелп![]()
много грешно го насочваш :? по принцип Xampp е точно за това, да пробваш на компа си нещата и после да ги качиш на "истински" сървър. А този продукт е най-добрия в това, ако си го свалил от апачефрендс...DevNull каза:Само да поясня XAMPP е много бъгнато трябва да уцелиш точна версия за да се подкара на компютъра и да върви като хората .
apache2triad :
след като го инсталираш и всичко е готово отвори файл : C:\windows\php.ini и потърси реда за charset
стандартния е ISO промени го на windows-1251 след това отвори конфигурационния файл на апачето ( httpd.conf мисля че беше ) и там промени пак charseta (default charset="iso..") и него променяш на windows-1251.