XAMPP

• Автор Автор ZooM
  • Начална дата Начална дата

ZooM

Registered
Незнам дали темата е за тук, обаче когато се опита да активирам apache и mysql не ми дава моля помагаите

Начи като напиша

NET START mysql

ми излиза

NET START mysql

---------------------------
а като напиша

NET START apache

ми пише

More help is available by typing NET HELPMSG 2185.

нз що нестава доса ми е ставало и са като си преинсталирах уиндолса се получи така

ZooM каза:
Незнам дали темата е за тук, обаче когато се опита да активирам apache и mysql не ми дава моля помагаите

А случайно да ти е пуснат скайпа (Skype) ?
Щото ако е пуснат го спри и ще може да стартираш всичко от xampp и после пак си пусни скайпа :)

ZooM каза:
Еми да пуснат ми е!Са ше го изключа да видя

Спри го и тогава пробвай да стартираш mysql от контролния панел на xampp :?:

Ми незнам. Трябваше като спреш скайпа да може да тръгне ама защо не тръгва незнам :( :lol:

429168.jpg
ето една снимка на локала

ZooM каза:
429168.jpg
ето една снимка на локала

Еми влез в C:\Program Files\xampp\htdosc\ изтрий файловете и сложи каквито си искаш файлове и те ще се показват вместо сегащтния сайт.

БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ!Оправих се!Сега искам да попитам как мога да кача сайта в freehosia

става въпрос за php fusion

ZooM каза:
БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ!Оправих се!Сега искам да попитам как мога да кача сайта в freehosia

става въпрос за php fusion

Ами със FTP :)

Пич ако ти дава такава грешка давай ctrl+alt+del и там procesess и наери кадето пише mysql-nt mysqld изключи ги и после включи Mysql от Xampp..

Пич аз се оправих с програмката напривих сайта на локален ама нз как да го кача!

Back
Горе