Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
как така да го свържешtasmana каза:Инсталирах си XAMPP, но незнам как да го свържа със форумът, който е на фрий хост!!! Моля помогнете![]()
неможеш да го вържеш щом форума ти е на фрее хост :?:tasmana каза:Инсталирах си XAMPP, но незнам как да го свържа със форумът, който е на фрий хост!!! Моля помогнете![]()
това няма нищо лошо , че искаш да правиш уроци , но зависи хоста ако е на безплатен хост за форуми като forumi.bg и т.н. няма да можеш защото нямаш достъп до файловете на форума и базата трябва ти друг хост или на компютъра ти за да имаш достъп до файловетеtasmana каза:Ами защото в един урок пише да добава един код в SQL-a как да го направя!!! Става въпрос за урока за модераторския панел!!!
ще го направя даваш ми достъп за малко до файловете и т.н .и ти го правяtasmana каза:Не не не не сте ме разбрали!!! Форума ми е на фрее хостинг сървър имам достъп до файловете!!! Ако те помоля да ми го направиш тоя мод, ще го направиш ли!!!