XAMPP

tasmana

Registered
Инсталирах си XAMPP, но незнам как да го свържа със форумът, който е на фрий хост!!! Моля помогнете :cry:

tasmana каза:
Инсталирах си XAMPP, но незнам как да го свържа със форумът, който е на фрий хост!!! Моля помогнете :cry:
неможеш да го вържеш щом форума ти е на фрее хост :?:

трябва да ти е на ПЦ - то самия форум !

Ами защото в един урок пише да добава един код в SQL-a как да го направя!!! Става въпрос за урока за модераторския панел!!!

tasmana каза:
Ами защото в един урок пише да добава един код в SQL-a как да го направя!!! Става въпрос за урока за модераторския панел!!!
това няма нищо лошо , че искаш да правиш уроци , но зависи хоста ако е на безплатен хост за форуми като forumi.bg и т.н. няма да можеш защото нямаш достъп до файловете на форума и базата трябва ти друг хост или на компютъра ти за да имаш достъп до файловете

Не не не не сте ме разбрали!!! Форума ми е на фрее хостинг сървър имам достъп до файловете!!! Ако те помоля да ми го направиш тоя мод, ще го направиш ли???

tasmana каза:
Не не не не сте ме разбрали!!! Форума ми е на фрее хостинг сървър имам достъп до файловете!!! Ако те помоля да ми го направиш тоя мод, ще го направиш ли!!!
ще го направя даваш ми достъп за малко до файловете и т.н .и ти го правя :)

ок пиши ми на скайп!!!

Ехооооо айде няма ли да ми пишеш? Моля те, че много искам тоя мод :(

Back
Горе