Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
renegat96 каза:Гугъл правят софтуер.
Не хардуер.
Няма да им е лесно тепърва да правят фабрики за производство на телефони.
Apple има предимство от към хардуерната част, защото те си го правят.
boby_29 каза:Представете си да ти се включи печката докато ти е в задния джоб...
или да удължи обектива докато е в преднияStormBreaker каза:boby_29 каза:Представете си да ти се включи печката докато ти е в задния джоб...
Или да се включи тостера докато е в предния![]()
Ето кой не знае и се обажда. Гугъл не си произвеждат сами телефона, а го правят HTC. + това гугъл са помагали за изработката на HD2 и още един модел на HTC.renegat96 каза:Гугъл правят софтуер.
Не хардуер.
Няма да им е лесно тепърва да правят фабрики за производство на телефони.
Apple има предимство от към хардуерната част, защото те си го правят.
само на мене ли ми се стори безсмислено това ? Я го напиши с други думи че така ми звучи не логично ... аз ако дам на някой да ми преснеме документите значи че след това те стават негови ( преснетите ) ?renegat96 каза:Google притежава ли HTC ?
Google участват ли в самото производство ?
Все пак не са самостоятелни в конструирането.
Така че няма как да говориш за гугъл телефони.
Гугъл сами ли правят телефоните ?SveXteZ каза:само на мене ли ми се стори безсмислено това ? Я го напиши с други думи че така ми звучи не логично ... аз ако дам на някой да ми преснеме документите значи че след това те стават негови ( преснетите ) ?renegat96 каза:Google притежава ли HTC ?
Помагат ? Споменах че са помогнали с идеи за HTC HD2 и още един модел.renegat96 каза:Гугъл сами ли правят телефоните ?SveXteZ каза:само на мене ли ми се стори безсмислено това ? Я го напиши с други думи че така ми звучи не логично ... аз ако дам на някой да ми преснеме документите значи че след това те стават негови ( преснетите ) ?renegat96 каза:Google притежава ли HTC ?
Не.
Те помагат.
Нали правиш разлика между помагам в нещо и правя нещо ?