Yailata.Info

crystalline

Registered
въпреки че има още достаа работа и съзнавам колко много имам да поправям Ви моля за злобни заяждания, критика, псувни и т.н. но нека ми помогнат да му оправям косурите докато не е пуснат изцяло...

същевременно искам да благодаря на много хора от този сайт, които ми помогнаха (не само с този ми проект) :)

поздари! :)

http://yailata.info/home.php

Като цяло е добре. Не ми се нравят нещо само цветовете (не си падам по тези цветове). Другото, което не харесвам са заглавията в ляво (ЯЙЛАТА и тнт.). Нещо ми се набиват много на очите. Иконките за езици не ми харесва това, че текста е до знамената. Сложи или само текст или само знамена или поне вкарай текста в знамената. Също така смятам, че мястото им не е там. Самите те са много малки за това цялото място и остава една празнина там. Може да добавиш още малко детайли също :)

да ти кажа по-скоро търсачката ще отиде горе...
езиците и текста си е лично решение

мерси :)

Значи много добре си се справил!!Само 3 неща ме дразнят:

1. Логото на хедъра ако го по стесниш малко няма ли да стане по добре.Ето пример: (говоря само за чертите на I-то)

headerbgworkedhu4.jpg

На този пример съм вкарал и малък ефект на изображението за да изпъква

2. Бакгроунд патерна не ми харесва някакси много обикновен е (ако искаш може да ти помогна в намирането на по подходящ)

3. Менюто не ми харесва, може би ако смениш шрифта може да се получи по добре (или да сложиш italic на този фонт)

Погледнах сорса на сайта и искам да кажа че е много спретнато и подредено (виждам, че си го направил по W3C стандартите, т.е. xhtml) за което те поздравявам.
Разбира се това си е лично мое мнение и може въобще да не му обърнеш внимание.КЪСМЕТ!!!

на мен харесва ......... добро е като идея и като замисъл и като изпълнение ....... е винаги има какво още да се желае ........ но добре изглежда :?:

Картинката на хедъра е 307 кб. .
Повече от 50 к за мен е лошо.
Много бавно се отваря дори от БГ.

admin каза:

т.е. кода е тежък, да...това вече го прочетох на още едно място...
но предполагам че вече е късно да променям 20 страници

Картинката не може да е голяма от кода. Ако си го правил на фотошоп сейвай през Save For Web, а не през Save AS :)

PoDMaTRiX каза:
Картинката не може да е голяма от кода. Ако си го правил на фотошоп сейвай през Save For Web, а не през Save AS :)

ее..ясно че не е от кода
за уеб също...просто имам 100 неща да сторя още и забравям...
*записва си*

admin каза:

и при мен излиза бавно!!! иначе цялостното изпълнение е много добро - браво!!!!

Back
Горе