Zamunda.net отново работи

crazy_dog

Registered
Точно сега гледам zamunda.net отново е в действие, и си бачка без проблеми. Честито! :D

Казват,че скоро и Дата.бг ще проработи... :)Това е хубаво,че замундата-та започва с нови сили;) кат се вика :ь

Има около 12000 торента обаче няма сийдари за сега ама те ще си додат с течение на времето.
Иначе много се радвам че пак я пуснаха. :)

Най-после,а дано сега да не го спират за глупостите на НСБОБ.
Пожелавам и сега да имат два пъти повече сийдъри :)

аз викам и в БГ да направим както направиха в германия с thepiratebay - да си основем пиратска партия!!!! :lol: :twisted:

SandPrince каза:
аз викам и в БГ да направим както направиха в германия с thepiratebay - да си основем пиратска партия!!!! :lol: :twisted:

Ако оот НСБОБ правят проблеми 100%,че ще се създаде.Като стане това пръв ще се запиша за партиен член :lol: 8)

BahFullFen каза:
SandPrince каза:

Ако оот НСБОБ правят проблеми 100%,че ще се създаде.Като стане това пръв ще се запиша за партиен член :lol: 8)

брой и мен - особенно сега когато вече имам 18 мога да стана преспокойно депутат ! то в БГ вече всеки се изкарва депутат - от улицата да хванеш мангал ще стане депутат!!!!
Браво на Zamunda че отново са на линия!!!!

Сайтът за теглене на музика и филми от интернет Zamunda.net заработи отново късно в петък. Точно в 22,15 ч всички потребители получиха лично съобщение, че торент-тракерът отново работи и могат да качват и свалят файлове без ограничение.
Сайтът бе затворен преди месец от ГДБОП с мотив, че разпространява пиратска информация, без да плаща авторски права. Собственикът на друг голям сайт за торенти - Елиян Гешев, дори бе арестуван. Освен Замунда бяха затворени сайтовете Data.bg и Bol.bg.
В тази държава има закони. Всеки сам си решава, дали да ги нарушава или не, коментира пред "Стандарт" шефът на звеното за компютърни престъпления в ГДБОП Явор Колев, който водеше акцията срещу торентите. Той заплаши Zamunda.net, че ще понесе отговорността си за това, че е възстановила дейността си. Държавата няма да стои със скръстени ръце, предупреди Колев.
Веднага след отварянето на сайта започна кампания за възстановяване на изчезналите файлове. Собствениците приканиха всички потребители да качат отново изчезналите филми и подробно обясняват как точно да стане това.
Все още няма информация дали ще заработят останалите торент-тракери. Преди акцията на ГДБОП техният брой беше около 40. Но почти всички прекратиха дейността си.

Източник: в-к Стандарт

Можете ли дам и кажете каква партия е thepiratebay, че нещо не можах да схвана

Snoopy каза:
Можете ли дам и кажете каква партия е thepiratebay, че нещо не можах да схвана

еми миналата или поминалата година беше когато взеха да предприемат активни действия срещу торентите в цял свят почнаха от ThePirateBay!!! Уж ги затвориха ама хората от ThePirateBay взеха че се взеха на бунт - и всичко туй в германия!!!! и в резултат на това в германия се основа пиратска партия в парламента!!!

Back
Горе