Топ 3 академии за IT обучение в България!

Начало » IT Новини » Топ 3 академии за IT обучение в България!

Може би вие сте млад човек, които тепърва се чуди към каква професия да се насочи или пък искате да се преквалифицирате и да отворите нова страница в живота си, започвайки работа в IT сферата. Това всъщност не е от голямо значение, защото какъвто и да е вашият случай ще ви бъдат нужни начални умения по-програмиране за да започнете в която и да е фирма разработваща софтуер. В тази статия ще се опитаме да ви дадем малко повече информация от къде може да придобиете тези умения и да ви запознаем с академиите предлагащи обучения за IT програмисти и маркетинг специалисти.

1 – SoftUni предлага цялостната учебна програма по софтуерно инженерство. Използвайки модерни технологии и методи на преподаване, може да получите всички нужни умения за кариерен старт за едва 18 месеца. След като преминете през обучението по Основи на програмирането, може да изберете една от четирите специално избрани насоки – .NET, Java, Python или JavaScript Web разработка.

2 – Академия Scalefocus е мостът между практическите и теоретични IT знания. Именно това е и целта на най-голямата образователна инициатива, ръководена от частния сектор в България – Академията да е свързващо звено между хора, мотивирани да се развиват и компании, готови да дадат поле за изява в областта.

За 90 дни в Академия Scalefocus ще натрупате опит, ще работите по реални казуси и проекти, и ще влезете уверено в най-динамично развиващата се бизнес сфера

Твоята IT кариера започва с нас.

3 – Advance Academy е академия, в която преподават програмиране, дигитален маркетинг и компютърни науки.

ИТ е най-бързо развиващият се сектор в целия свят. Всеки ден ИТ фирми търсят контакт с кариерния център на Адванс Академи, за да им помогнем с привличане на кадри. Знаем, че все повече хора ще се преквалифицират и затова ние усъвършенстваме програмите си постоянно, за да сме сигурни, че това, което се преподава е нужното за старт на кариера в ИТ сектора. В Адванс Академи имаме 43% реализация сред хората, искащи да се развиват като програмисти и затова нашето мото е „Най-доброто тепърва предстои, след като станеш част от Адванс Академи“ 🙂

Класацията е подредена според наши лични критерии, надяваме ме се да няма обидени 🙂

Вашият коментар