Търся програмист с който да направиме сайт за запознанства

fudjico

Registered
Здравейте! Имам хост имам домейн но нямам нужните знания да направя сайт за запознанства! Ако има такъв човек който иска да е партия с мене и да делиме парите от сайта да ми пише на скайпа там ще се разбереме кво що и как! Skype: fudjico
 
След като нямаш познания, това значи че другия трябва да направи всичко сам, така ли да се разбира? тогава къде му е кяра на него а направи всичко сам и да дели след това (и без друго малки приходи)
 
е къв му е кяра еми ше зима пари а от мене е хоста и домейна просто трябва да редактира малко osdate и да направиме хубав темплейт и тва е малко печалба нека от тия смс-си се пръска
 
Щом е до редакция на osdate и това ще е сайт. само с някакъв си темплейт... Нямам думи просто, за качествен сайт се иска да седне човек и да го напише, а osdate както казваш СМС, не мисли че е много лесно да се направи, не всеки може да го направи, а и няма смисъл.

П.П. един хубав сайт за да е до варянт да работи за запознанства отнема поне 40-50 дена много писане.
 
Човече според мен никой няма да се съгласи.
Каква е кирията на този който ще прави сайта (понеже ти неразбираш) да дели с теб защото от теб биле хоста и домейна ?
Че хоста и домейна ги слагам 50 лв на година ,а ако почнете да изкарвате някакви пари от тоя сайт човека който го е направил ще е на загуба понеже делите на 2 ,а той е сваршил цялата работа. :wink:
 
@iwanov
така е
Защо не си инсталираш готова система и не я преведеш
Пак за дизайна HTML и CSS ако и това не знаеш по добре не започвай ...
Пак ако не искаш има хостинги който предлага услуга за правене на сайт
споко струва само около 300-1000 лв. в случея ще е над 1000лв.
Или пак научи PHP ще однеме няколко месеца(години в краен случай)
Но някой да се саглуси да ти напише специално тази система Съмнявам се!
 
Заповядай!
http://www.irisvisia.com/
Тук можеш да намериш такива хора - даже няма да исакт после да си делят с теб парите. (Давам ти тоя сайт щото са некадърници)

Съжалявам за заядливият пост, но се дразня на хора, които се опитват да правят каквото и да било на чужд гръб. Казваш че само мъничко модване имало по ОСДате - ок направи си го сам тогава! Или си плати на такива като мен! 50 лева хост взел и някой да му свърши работата! А тоя сайт като се направи кво - кой ще го промотира - пак някой друг сигурно нали? И пак безплатно? А то така става- пускаш супер оригинални, иновативен и световно неизвестен сайт за запознанства и хората се избиват да ти пращат СМс-и. Ай некой да ми трие мнението и да заключва темата, че се разпених пак.
 
amilo1 каза:
Фуджико ей мухъл дали нема да модна на майкати п*****а а?
За подобни соубщения има наказание(съжелявам ако нарушавам правилата като го казвам). Човека разчита на това че е дал 50 лева и някой ще му се върже и ще му напише кода. Аз съм навит да напиша нещо малко и просто за някаква сума.
 
Ами че той си търси партньор с който двамата да движат проекта, що пък не. Програмиста програмира, но може да няма много идеи в главата...

Аз бих платил на добър програмист да ми направи сайт за запознанства до 2000 лева.

Има много такива ОС > osdate, abledating, boonex, dolphin, phpizabi.......

Проблема е че много от тях имат бъгове, които трябва да се поправят.

Имам за правене още 7-8 елементарни сайта, ако е добър, мога и тези проекти да му задам. Така че към 3000 лева бих инвестирал.
 
Дамм, мога да заявя че добрите програмисти са вече извън България.

В България останаха само "СПЕЦИАЛИСТИТЕ" :D

Такива специалисти ми отрязаха главата миналото лято с 1600 лева, не искам да казвам кои са те. Те се знаят.
 
Тъпо е да се дават за пхп кодове повече от 200-300 лева. Освн ако не е нещо ацки сложно като онлайн игра включваща флаш и AS ПХП и MySQL JavaScript Java и т.н. или пък Видео сайт като vbox и youtube.

Аз лично досега не съм зимал пари за кодове. А съм писал на доста хора, извън туриста. И не мисля да зимам. А ако ще зимам не мисля да зема повече от 50 лева за една малка системка, без дизаин.
 

Горе