Здравейте,
- Идеята ми е да напрвя скрипт, който да те логва автоматично и да взима писмата от кутията ..
Някой работил ли е с абв и тяхния логин ? Аз се помъчих днеска .. ии ето какво сътворих ..
НО има един проблем като рефрешна ии се логва на ново .. ии ме препраща към АБВ .. някой знае ли да как го премахна това само да ми враща True/False, в зависимост дали съм логнат или не .. ии ако Е .. да ми взима писмата от кутията .. ?
Благодаря предварително
- Идеята ми е да напрвя скрипт, който да те логва автоматично и да взима писмата от кутията ..
Някой работил ли е с абв и тяхния логин ? Аз се помъчих днеска .. ии ето какво сътворих ..
Код:
$username="";
$password="";
$cookie="cookie.txt";
$cookieJar = tempnam ("/tmp", $cookie);
$postdata = "username=".$username."&password=".$password."&service=mail&loginerrpage=1";
$fullurl = "https://passport.abv.bg/app/profiles/servicelogin";
$ch = curl_init();
curl_setopt($ch, CURLOPT_RETURNTRANSFER, 1);
curl_setopt($ch, CURLOPT_FOLLOWLOCATION, 0);
curl_setopt ($ch, CURLOPT_COOKIEJAR, $cookieJar);
curl_setopt ($ch, CURLOPT_COOKIEFILE, $cookieJar);
curl_setopt ($ch, CURLOPT_USERAGENT, "Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.8.1.6) Gecko/20070725 Firefox/2.0.0.6");
curl_setopt ($ch, CURLOPT_CAINFO, "./cacert.pem");
curl_setopt($ch, CURLOPT_FAILONERROR, 0);
curl_setopt($ch, CURLOPT_SSL_VERIFYPEER, 0);
curl_setopt ($ch, CURLOPT_POSTFIELDS, $postdata);
curl_setopt ($ch, CURLOPT_POST, 1);
curl_setopt($ch, CURLOPT_URL, $fullurl);
$dataa = curl_exec($ch);
curl_close ($ch);
print_r($dataa);
НО има един проблем като рефрешна ии се логва на ново .. ии ме препраща към АБВ .. някой знае ли да как го премахна това само да ми враща True/False, в зависимост дали съм логнат или не .. ии ако Е .. да ми взима писмата от кутията .. ?
Благодаря предварително