dakata__92
Super Moderator
Пиша един проект за университета и единните граждански номера на колегите. Тъй като се плащат здравни осигуровки от университета ми се искаше да направя по някакъв начин когато колегите въведът своето ЕГН да се попълва формата на НАП автоматично с него и да излиза изображението за каптча, което да се въведе и изпрати. https://inetdec.nra.bg/pls/pub/home.html#/goto:rep.HealthStatus.home
За тази страница говоря. Знам, че капчата неможе да бъде заобиколена но поне колегите да си проверяват здравните осигуровки дали им са платени и така нататък. Парсъра съм си го направил просто имам 10 - 15 неща които излизат на егн-то на колегите и ми е нужен начин да проверяват по-автоматизирано дали са здравно усигорени без да използвам някакъв ифрейм и прочие.
Поне формата да може да се попълва автоматично или по някакъв начин да успявам да извличам легитимно изображение да го попълвам ръчно и да го изпращам. :?:
За тази страница говоря. Знам, че капчата неможе да бъде заобиколена но поне колегите да си проверяват здравните осигуровки дали им са платени и така нататък. Парсъра съм си го направил просто имам 10 - 15 неща които излизат на егн-то на колегите и ми е нужен начин да проверяват по-автоматизирано дали са здравно усигорени без да използвам някакъв ифрейм и прочие.