Ае сега да ви видя фотошопЪри

MontefuckeR

Registered
Всеки си наслагал на аватара "фотошоп рулз или фотошоп маняк " и тем подобни е сега е момента да покажете колко струвате:
1. махнете текста без да нарушите другите ефекти на картинката:

optlogo.gif

ще дам награда (няма да казвам каква, е защото е изненада, но +нея ще имате и точка)
ето:
log2.jpg

това е невъзможно! освен ако някой не си играе твърдеее дълго за да попълва пикселите, но пак ще си личи :?

to6o каза:
това е невъзможно! освен ако някой не си играе твърдеее дълго за да попълва пикселите, но пак ще си личи :?
абсолютно! възможно е, но ще отнеме 2 3 седмици.

MontefuckeR каза:
Всеки си наслагал на аватара "фотошоп рулз или фотошоп маняк " и тем подобни е сега е момента да покажете колко струвате:

optlogo.gif

ще дам награда (няма да казвам каква, е защото е изненада, но +нея ще имате и точка)

хехехехех ,... ти си луд :D
тва никак не може се изчисти. а ако може ще отнеме години.... :twisted:

SandPrince каза:
MontefuckeR каза:

optlogo.gif

хехехехех ,... ти си луд :D
тва никак не може се изчисти. а ако може ще отнеме години.... :twisted:
Може уе как :D . От създателите на банера като са го правили сигурно са си запазили бакграунда :) , а после са си написали текста отгоре на бакграунда. Може и в гугъл да я има изчистена тази картинка без текста, но нема никакъв смисъл да я копнеш от там и айде аз спечелих.

MontefuckeR каза:
я вижте 1вия пост
сам виждаш че е направено с Печата,и е затъмнено. някои области са преведени до по малко цветови гами за да се скрие че е омазано :wink: може да намлиш размера тогава съвсем няма да се виждат дефектите :D

MontefuckeR каза:
да виждам, че има малко затумнение а за кои печат говориш?
я го направи ти да те видим :)
с радост бих инвестирал част от времето си за да пробвам и аз какво ще направя, но у дома нямам Фотошоп. иначе имах предвид тула с който копираш определена част пиксели и после пействаш (рисунката е печат,затова казах така).
просто споделих моето мнение по въпроса.

MontefuckeR каза:
я вижте 1вия пост
к-во да ти гледам първия пост - то си личи от далече, че не си махал ти текста... а гледам най-последния пост някой се есправил, но толкова бързо - (но е възможно)
Едит - Foxy
Забравих - Monte ти ли си правил този банер - ако си ти те поздравявам.

Със сигурност не го е правил той този банер, обаче подозирам че има оригиналния PSD файл и просто е изтрил layer-a. Това много лесно може да се провери разбира се - прати ми PSD файла да видя как си премахнал текста и ще ти повярвам ;)

zaheto каза:
Със сигурност не го е правил той този банер, обаче подозирам че има оригиналния PSD файл и просто е изтрил layer-a. Това много лесно може да се провери разбира се - прати ми PSD файла да видя как си премахнал текста и ще ти повярвам ;)
абсоютно!!!!!! :o

zaheto каза:
1. го нямам
2. това е дизайн на и-нет доставчика ми който са си го правили сами и никои няма чист дубликат или псд файл.. човека си разбира от ПС евала!

Back
Горе