Аз съм форумец.

Fakeheal

Super Moderator
Аз съм форумец - задавам леймърски въпроси.
Аз съм форумец - давам точки на заслужилите.
Аз съм форумец - прогресирах в уеб разработването посещавайки този форум.

Аз съм форумец - дебъгвам кодове различни.
Аз съм форумец - отговарям на въпроси за удоволствие.
Аз съм форумец - публикувам уроци, които смятам, че са в помощ на другите.

Аз съм форумец - бях тук поне един от пътите, в които наспамиха форума ботове.
Аз съм форумец - бях свидетел на поне една от игрите проведени тук.
Аз съм форумец - помня Arsenal и неговите заядливи мнения.

Аз съм форумец - нося гордо тениска на Web Tourist.
Аз съм форумец - подкрепих Админ в конкурса за моднато PC.

Аз съм форумец - направих много приятелства и социализирах живота си тук.

Аз съм форумец и тук ще остана! :D

P.S. Видях подобна тема в един РПГ форум и реших, че WT заслужава да изкажа моите благодарности за това, че го има. Ако искате добавяйте още неща, с които сте запомнили форума :))

Аз съм форумец - задавам леймърски въпроси на които никой не отговаря
Аз съм форумец - давам точки на заслужилите.
Аз съм форумец - прогресирах в уеб разработването посещавайки този форум.

Аз съм форумец - дебъгвам кодове различни.
Аз съм форумец - отговарям на въпроси за удоволствие.
Аз съм форумец - публикувам уроци, които смятам, че са в помощ на другите.

Аз съм форумец - бях свидетел на поне една от игрите проведени тук.
Аз съм форумец - помня Arsenal и неговите заядливи мнения.(липсва ми тоя човек )

Аз съм форумец - подкрепих Админ в конкурса за моднато PC.
Аз съм форумец - и съм пил пира с повече от 1 съфорумец.

Аз съм форумец - направих много приятелства и социализирах живота си тук.( и пак съм си а-социален)

Аз съм форумец и тук ще остана!

////
АДД :
Имало е спам и съм го опуснал ? Защооо ? Господи ? Защо ?! !
Тениската от много време не ми става ;(

Отворил съм страницата за отговор и полето ми виси празно. Чудя се какво да напиша, че да не звучи клиширано :D

Благодарение на форума се "запалих" по програмирането. Нещото, което прави този форум уникален е жестоката борба със спама, троловете и орките. Просто биват посичани с пристигането си, което хич не е лесно. Радвам се, че тук цари такава приятна атмосфера. От 6 години сигурно 90% от дните съм влизал поне веднъж да прегледам какво се случва. :)

StormBreaker каза:
Отворил съм страницата за отговор и полето ми виси празно. Чудя се какво да напиша, че да не звучи клиширано :D

Благодарение на форума се "запалих" по програмирането. Нещото, което прави този форум уникален е жестоката борба със спама, троловете и орките. Просто биват посичани с пристигането си, което хич не е лесно. Радвам се, че тук цари такава приятна атмосфера. От 6 години сигурно 90% от дните съм влизал поне веднъж да прегледам какво се случва. :)
Да, наистина атмосферата е уникална. Имам регистрации във други форуми но не смея да пиша защото някой отдолу ще те направи какъв ли не. Тролчета много по форумите но тук влизам и пиша със кеф!

С този форум започнах аз... той ми помогна да стигна до това ниво... Колко пъти сте ми търпяли тъпите въпроси в началото и сте отговаряли професионално и винаги сте се отзовавали...

Друг такъв форум не съм виждал... другите дет знам, първо че са бутани с спам(някои дори с повечко последно време) и второ, че хората почват се ебават с тебе как може тва нещо да не го можеш и да не го знаеш... Или пък "някой ще ми помогне ли да намери грешката" -> "ем намери си я сам бе" |-(

А тука... всеки е приятел с всеки... Новите биват посрещани топло и бързо се приобщават... По-старите вълци си пишат понякога и по скайп и т.н... Абе просто е уникално тук!

Моите почитания към така добрия ни админ и всички членове на този форум! [bow] :?:

Back
Горе