Ако можете да помогнете

ckuhbp

Registered
Здравейте!
Не съм се занимавал до сега със phpBB и наскоро ми се наложи да инсталирам.
Всичко е добре и форума си работи но забелязах един проблем(ако мога така да го нарека).
Когато регистриран потребител пише нова тема или нов коментар никъде не му излиза бутон да може да я регистрира. Даже забелязах че когато се логна и като администратор няма. Има да заключиш темата, да я изтриеш, да я съединиш и друго но никъде няма да я редактираш. Като администратор даже пиша отговор на дадена тема и после като отида но моя си отговор не мога да го редактирам. Има само да го изтрия, докладвай и информация.
Можете ли да ми кажете това някакъв допълнителен мод ли е или как мога да го оправя и да може всеки да си редактира това което е постнал.
Ако напише грешно да речем дума или нещо такова и иска да си я редактира и в момента не може.
Версията на phpBB е 3.0.7-PL1.

Благодаря ви предварително.

Нещо не схванах .... аз ще се добавя, но тези потребители къде са регнати на момента и като искат пуснат пост и после евентуално да го редактират как ще го направят?
И те ли ще се адват като Глобални Модератори?
В този случай всички трябва да са глобални модератори.
Или аз не схванах нещо?

Не беше от това ..... не бях сложил файловете с българските бутони. Сложих ги и всички си дойде на мястото.
Обаче забелязах че като го направих това и най-отдолу където е фудъра ми излезе пак - Преведено от: SEO блог на Йоан Арнаудов.
Можете ли да ми кажете как да го махна, понеже се опитвах но не става от overall_footer.html.
Някаква идея как да го премахна?

Ами не искам да ми излизат, понеже форума ми е вграден в системата. Просто искам да ги махна и да не са там, да не се визуализират

Не е хубаво да се махат авторските права .. Ако оставиш поне някакъв кредит към авторите ще ти кажа. Но иначе може да се определи като чиста кражба...

Добре кажи ми какво да оставя и как да го оставя и ще го направя ..... не ми е проблем. Не мисля да го определям като кражба, все пак всеки знае авторските права на phpBB, не е нещо ново. Има толкова много форуми къде не се вижда това и не е проблем.

Така е, има много... Но това се оставя главно от уважение. Я иначе се маха от overall_footer.html
Код:
    <div class="copyright">Powered by <a href="http://www.phpbb.com/">phpBB</a> © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
        <br />{TRANSLATION_INFO}
        <br />{DEBUG_OUTPUT}
        <br /><strong><a href="{U_ACP}">{L_ACP}</a></strong>
    </div>
Може да оставиш в футера на самата ти система един кредит и към phpbb.com :)

И аз си мислех че е от там, обаче не е от там честно казано. При мен кода в момента е:

<br />{DEBUG_OUTPUT}

Пробвах като махнах и целия този код, запаметих рефрешнах-F5 и не става. Това: Преведено от: SEO блог на Йоан Арнаудов си е там.

До колкото знам единия код е за това когато се логнеш като админ да ти излиза най-отдолу Административен панел.

Но нали ти казвам и целия код трия и пробвам и не става.

Извинявам се, грешката е била моя.
За да махнеш това за превода изтрий
Код:
        <br />{TRANSLATION_INFO}

Обърни внимание че в кода посочен по-горе от мен това нещо е махната. Няма го а Преведено от: SEO блог на Йоан Арнаудов е пак там.
И не мога да разбера защо.

ckuhbp каза:
И аз си мислех че е от там, обаче не е от там честно казано. При мен кода в момента е:

<br />{DEBUG_OUTPUT}

Това най-вероятно, е защото не чистиш кеша ?
Влизаш в админ панелена и даваш "Purge the cache" / "Изчистване на кеша" и потвърждаваш

Back
Горе