Андроид смартфон до 300лв.

Pok4

Registered
Препоръчайте ми моделчета... Също така много се чудя дали да е 5g?
Спрял съм се на realme c53 от plesio, но брат ми вика земи си самсунг да ти е мирна главата.
Вие какво ще ме посъветвате?

Има много, но са със слаби параметри. Хвани някой сайт като техномаркет или технополис и му удари филтър за цена. Но според мен няма да вземеш нещо много добро. Самсунг за този бюджет, сигурно ще е А моделите, и то ниските, което като качество, може би е по-добре от марки сходни на Престижио. :) Последно, което си взех и над бюджета ти (около 450 лв.), бе Хайомито Редми 5.

Жената си е харесала много Z линията, но са много скъпи, и като някакъв вид компромис, май ще е S-ка, което вече е топа на при Самсунг, но там се започва от 1500 лв.

:)

Последно редактирано:
До 300 - samsung a14. https://www.pazaruvaj.com/mobilni-t...laxy-a14-128gb-4gb-ram-dual-a145f-p937982193/

Бих взел и него, но дали е по-добрият избор? Реално realme-то е с по-добра камера и 2гб рам от горе. Май и по-бързо се зарежда. Излезли са тази година и двата.
Самсунга ми харесва и той..
Е, него ли да поръчам?

Имай предвид, че Самсинг са може би с по-добри компоненти, което знам от човек, който се занимава със сервиз на телефони. Това ги отличава, както е при iPhone и неговите компоненти, като лупи, платки, и т.н. ;)

• Like
Реакции: Pok4
Ок, значи ще взема него. Брат ми също е със самсунг и 4г.не е мръднал, само батерията му вече се предава.

Ами то повечето вече са такива, по големи и тежки. Просто няма на къде заради частите, които са по-производителни, но и по-големи и заемащи място. Батерията 5000mah примерно. Моя honor е с 3000mah и е малък телефон в сравнение с новата motorola на майка ми - пак с 5000mah.

Аз поне така си го обяснявам. Не ми пречи да е голям, дори и тежък. Важното за мен е да не ми забива и работи нормално колкото се може повече.
Ползвам телефона само за нет и ютуб. Имам също така вайбър, WhatsApp, messenger, Facebook и notes (бележки)
Не играя игри.
Може и някой друг app да изтегля при необходимост-qr scanner, doc scanner, winrar и някакви други глупости, които ползвам 1-2 пъти в месеца.
Много ми е важно да не забива. Моя го рестартирам 1 път в месеца, доволен съм. Но сега, ако искам хубав honor трябва да се изръся над 300лв,а не си заслужава.
Някъде бях чел коментар, че било престъпление да дадеш над 300лв. за андроид.
Само че, мен андроид си ме кефи.. Не съм ползвал iphon-и и не знам какво е обаче :)
Ще взема самсунга и това е..

Ако забележите всички телефони вече са еднакви, тук таме някъде са спестили някои друг инч, а на други леко са кривнали от стандартната визия и са я сгъваеми, я са с някаква преливка екран-корпус, но като цяло всичко вече е едно и също като стандарт и визия. Едно време като видиш телефон знаеш дали е Сименс, Алкател, Моторала, Нокия (супер разпознаваеми като визия), Сони. Сега ако го погледнеш докато не го разгледаш в ръка, няма начин да го познаеш. И то говорим за марка, не за модел. Моделите вървят също с доста визия. Разбира се, по много други критерии могат да се отличат.

Back
Горе