Анимирана кинолента с форошоп?

DariTT

Registered
Здравейте! Опитвам се да направя анимирана кинолента, но запънах по средата. Въпросът ми е как да слея всички слоеве? И след това как да ги подредя в аниматора, нещо се оплетох май... Търсих видео уроци, но не попадам на точния.

Правиш един кадър и след това с рол ефект си правиш видеото...но във Adobe Premiere :wink:

gbdesign каза:
Правиш един кадър и след това с рол ефект си правиш видеото...но във Adobe Premiere :wink:

Аз не искам да правя видео, а гифт с водоровно движение на снимките .

Трябва всичко да е на отделни слоеве, не в един. След това активираш прозореца за анимация (Window -> Animation), ако си с CS5, долу от дясно (най-открая) има едно малко бутонче и го натискаш да минеш в другия режим на анимиране.
След това започваш да редиш всичките картинки от различните слоеве, като натискаш знака за нов слой, втория мисля че се пада (от дясно на ляво) и там слагаш втората картинка, но махаш окото от първата (т.е. да не се вижда) и така до последната картинка.
След това отново натискаш малкото бутонче, долу в дясно за да минеш на новия режим на анимиране (ако си с CS5, ако не продължи да четеш) и го запазваш като анимирано изображение - *.gif (File -> Save for Web & Devices). Не забравяй че *.gif форматът поддържа само 256 цвята.

Надявам се да съм помогнал. Ако имаш проблеми пиши. Лека вечер!

Аз съм забравяла да махам окото от предните и се чудя защо не се движи :) много благодаря за помощта!

Back
Горе