C Cenov Registered 23 Юли 2007 #1 Здравейте, понеже с фотошопо съм много зле пиша тук някой ако може да ми направи едно анимирано банерче 88x31 за сайт на prince of persia.Предварително благодаря. Ще има точка.
Здравейте, понеже с фотошопо съм много зле пиша тук някой ако може да ми направи едно анимирано банерче 88x31 за сайт на prince of persia.Предварително благодаря. Ще има точка.
M miro91 Registered 23 Юли 2007 #2 Кажи какво точно да представлява да пиши името на сайта след това да са сменя с заглавието на сайта ли де да знам кажи ко искаш.
Кажи какво точно да представлява да пиши името на сайта след това да са сменя с заглавието на сайта ли де да знам кажи ко искаш.
C Cenov Registered 23 Юли 2007 #3 Първо да пише Prince Of Persia и после да изписва POP-bg.net или нещо такова
D datamatrix Registered 24 Юли 2007 #5 Кажи ако искаш да променя нещо. За анимацията ще се опитам, но нямам мхого идей. Утре ще гледам да съм направил анимирано.
Кажи ако искаш да променя нещо. За анимацията ще се опитам, но нямам мхого идей. Утре ще гледам да съм направил анимирано.