Безплатни хостинги - 2022 (Списък)

Pok4

Registered
Цял ден си играя, едни не поддържат htaccess правилата на апачи (заради nginx и искат да се пишат за него), други поддържат, но пък не са с php 8.1 и така...
Накрая попаднах на този лист - https://hostadvice.com/free-php-hosting/ - листа е много голям, най-долу има странициране, към момента - 25 страници.
Ако някой търси безплатен уеб хостинг - да погледне листа.

Споделям го с вас тук, а сега подадох заявка за тези - https://googiehost.com/ (дават и съб домейн безплатно)

Надявам се да ме одобрят (24 часа трябва да минат, тъй като има преглед)

Супер. Дай повече информация после като ги пробваш. Ти си имаш домейн, който да си насочиш, нали? Иначе после пиши те къде имат ограничения, защото в един момент някъде нещо има, за да може да минеш на платен. Обикновено е свързано със сториджа, айнодовете или базите.

Само първата година мисля.. но понякога се налага да имаш домейн за да тестваш нещо супер специфичнo..

Само първата година мисля.. но понякога се налага да имаш домейн за да тестваш нещо супер специфичнo..
Да, прав си. Аз дори често правя събдомейни, който са тестови среди. Няма как иначе, ако работиш с много API сървиси. Да не говорим, че достъпа на други хора до него, да погледнат, е не малка причина да е онлайн. И това дори в период на разработка, не говорим за момента, в който трябва да се покаже и на света. :)

Аз лично какво правя. Купувам си едни домейн, дори си държа такъв от много време, но разкарах, защото не ми трябва за сега, и след това слагам на него нещо. До тук добре. Ако реша да правя демо, правя dev.domain.com - среда, на която е разработвания проект. След като мине всичко, мести се. ;)

Няма лошо да го работиш на локал хоста, както е редно, но в един момент трябва и да види реална среда, дори аз го качвам често. ;)

Не си спомням много конкретно, но един колега веднъж прави White label на един CRM и точно трябваше да тества някакви функционалности с различни домейни и му свърши много добра работа това freenom. Освен, че можеш да показваш проекти..

Не си спомням много конкретно, но един колега веднъж прави White label на един CRM и точно трябваше да тества някакви функционалности с различни домейни и му свърши много добра работа това freenom. Освен, че можеш да показваш проекти..
Да, абе друго си е проекта да е качен на демо среда. Както се вика да показваш какво си направил и що не някой да влезе с идеи. :) Специално при CRM-ите счетоводния и маркетинг отдел са пълни с идеи, които да се интегрират. :)

Не ползвайте хостинги безплатни, че правят всичко възможно да вземат каквото могат от безплатните потребители - като база данни, логини, всякакви мизерии.

Не ползвайте хостинги безплатни, че правят всичко възможно да вземат каквото могат от безплатните потребители - като база данни, логини, всякакви мизерии.
То това им е модела, държиш фри до един момент, после имат платени. Трябват ти повече бази, трябва ти платен сертификат, трябва ти повече сторидж, те са твоите хора. За демо среда може да стана, но малко демота се сещам да нямат нужда от споменатите неща в един разстящ проект.

То това им е модела, държиш фри до един момент, после имат платени. Трябват ти повече бази, трябва ти платен сертификат, трябва ти повече сторидж, те са твоите хора. За демо среда може да стана, но малко демота се сещам да нямат нужда от споменатите неща в един разстящ проект.
Не бате, по-зле, абюзват всичко. 000webhost като и дъмпнаха базата, нали се видя, че пазят паролите в чист вид, отделно са правели разни мизерии, търсели са апита, креденшълс из юзер скриптовете им, ама кофти история.
Кулайс да ви хоства най-добре, поне ще можете да тормозите съпорта на български ;д

Не бате, по-зле, абюзват всичко. 000webhost като и дъмпнаха базата, нали се видя, че пазят паролите в чист вид, отделно са правели разни мизерии, търсели са апита, креденшълс из юзер скриптовете им, ама кофти история.
Това вече звучи вече гнусно. И грам не са по GDPR. :)

Back
Горе