Здравейте, ако някой е проследил казуса с Коригираното заглавие на мой въпрос който си отговаряше на изискванията !НЯМАШЕ! в заглавието цензурирана дума (забранена дума) думата представляваше ши**ния какво се крия под * и * не е показано което значи,че това не е дума да погледнем какво означава дума : Думата е основна структурна езикова единица, която символизира и предава смисъл. Думата е съчетание от звукове в човешката реч! имали съчетания в "Тази дума" НЕ което ни води до решението че ши**ния НЕ Е ДУМА !!! камо ли тя да е цензурирана !!
Бях заплашен,че ще бъда тормозен така както аз съм ГИ тормозил ....... искам да се аргументирате с какво аз съм Ви тормозил досега !! И с какво ще бъда тормозен аз !!! Ако не се аргументирате моля предайте си трите имена и града от който сте и ще се видим в съда за клевета !!!
Благодаря !
Бях заплашен,че ще бъда тормозен така както аз съм ГИ тормозил ....... искам да се аргументирате с какво аз съм Ви тормозил досега !! И с какво ще бъда тормозен аз !!! Ако не се аргументирате моля предайте си трите имена и града от който сте и ще се видим в съда за клевета !!!
Благодаря !