Без причинно БАННАТ !!!

NevarMore

Registered
Здравейте, ако някой е проследил казуса с Коригираното заглавие на мой въпрос който си отговаряше на изискванията !НЯМАШЕ! в заглавието цензурирана дума (забранена дума) думата представляваше ши**ния какво се крия под * и * не е показано което значи,че това не е дума да погледнем какво означава дума : Думата е основна структурна езикова единица, която символизира и предава смисъл. Думата е съчетание от звукове в човешката реч! имали съчетания в "Тази дума" НЕ което ни води до решението че ши**ния НЕ Е ДУМА !!! камо ли тя да е цензурирана !!
Бях заплашен,че ще бъда тормозен така както аз съм ГИ тормозил ....... искам да се аргументирате с какво аз съм Ви тормозил досега !! И с какво ще бъда тормозен аз !!! Ако не се аргументирате моля предайте си трите имена и града от който сте и ще се видим в съда за клевета !!!

Благодаря !

Колко пъти започвах да пиша отговор на този въпрос и така и не измислих нищо.
Останах безмълвен.
Някой може ли да каже нещо вместо мен?

Видях ти темата преди малко и дори не си направих труда да я докладвам, защото бях сигурен, че модераторите / администратора на форума ще си свършат работата.

Аз нямам права във форума и може да не е дирекно написано в правилата, но във всеки форум има едно не писано правило.

- От долу е бърз превод на това правило от друг англоезичен форум което според мен се отнася до всеки уеб сайт.

"Свобода на словото"

Въпреки, че свободата на словото е много важна част от демокрацията, тя няма място в едно онлайн общество (подобно на това). Този сайт е подържан от специално подбран екип и ти трябва да се придържаш към правилата. Обратното на това което някой експерти (като теб например) си мислят, че имат правото на мнение / обяснение относно спирането на техните акаунти или премахването на техните постове, може да си казват каквото искат, колкото искат, но в крайна сметка екипа на сайта има последната дума.

С по-прости думи ако екипът на сайта реши то може да изстрият мненията на всички потребители без да трябва да дават каквито и да е обяснения просто защото в границите на този уеб сайт, те решават какво е позволено и какво не.

@ Kilarist ако ти е стария акаунт,ами да ти кажа каквото и да правиш админа си е в правото и аз съм ЗА, защото колкото и да помагахме постояно се виждаха нови теми с безсмислени описания... и абсолютно стъпкване идеята на форума.
:roll:

Hous каза:
@ Kilarist ако ти е стария акаунт,ами да ти кажа каквото и да правиш админа си е в правото и аз съм ЗА, защото колкото и да помагахме постояно се виждаха нови теми с безсмислени описания... и абсолютно стъпкване на правилата и идеята на форума.
:roll:
Какво им беше безсмисленото ? Форума е място за въпроси аз задавах моите ....... точно ти най-много ми помогна за което ти благодаря и пак не разбирам какво им е безсмисленото

Форума е мяасто за задаване и отговаряне на въпроси, както и за дискутираране на проблем.
Има си няколко адски прости правила в целият форум.
1 ) Описваш си проблема качественно в Заглавието
2 ) Описваш си проблема с повече инфоамация от къде идва и как си стигнал до него.Предлагаш кода или снимка на проблема
3) Тържиш добър тон в разговара. Отнасяй се така с другите както искаш те да се отнасяш.
Гаранция 100% от мен за следващите 2 години , че ак осе държиш мило и спазваш тези няколко правила, който са синтезирани от главните... няма да се стига до такава дискусия и да си имаш главоболия.

Имаш още време да си коригираш поведението.

index каза:
Форума е мяасто за задаване и отговаряне на въпроси, както и за дискутираране на проблем.
Има си няколко адски прости правила в целият форум.
1 ) Описваш си проблема качественно в Заглавието
2 ) Описваш си проблема с повече инфоамация от къде идва и как си стигнал до него.Предлагаш кода или снимка на проблема
3) Тържиш добър тон в разговара. Отнасяй се така с другите както искаш те да се отнасяш.
Гаранция 100% от мен за следващите 2 години , че ак осе държиш мило и спазваш тези няколко правила, който са синтезирани от главните... няма да се стига до такава дискусия и да си имаш главоболия.

Имаш още време да си коригираш поведението.
Ще го коригирам ако ми върнат акоунта ими махнат бана на ип 85.187.184.126

admin каза:
Останах безмълвен.
Така ще ми върнеш ли старият акунт и да си започнем на чисто

NevarMore каза:
admin каза:
Останах безмълвен.
Админ защо този потребител още не е баннат?

uphero каза:
NevarMore каза:
admin каза:
Останах безмълвен.
Админ защо този потребител още не е баннат?

Защото се скъса да ми пише , заплашва и обижда.
На ЛС и в темите навсякъде.
Ако му изтъркам и този акаунт и го блокирам изцяло ще му спестя много мъки. Ще вземе да се откаже.
Влизането през прокси в туриста и писането на мнения не е толкова лесно колкото изглежда отстрани. Направо си е наказание.
Няма да го видите да пише глупости, защото му ги трия.
Оставям само що годе читавите мнения така, че споко.
Ако пък се развихри Симона ще го банне и готово.
Остави го.

Ти си знаеш все пак .Но аз посещавам форума за да науча нещо ново или да получа помощ ако се запъна с някой код и дори в един случай успях и аз да бъда полезен и такива индивиди според мен няма място тук.

Back
Горе