Бе, на админа, колко му е голям?

gLaVoReZa

Registered
Става въпрос, за Index-а. :)

Хех, проблемът, пък на мене ми е, че страницата, върху която работя, неусетно стана 45 килобайта, с доста if структури, и други подправки.

Та се чудех, грубо колко килобайта, е допустимия размер, за един php файл, който по всички вероятности, ще се отваря доста?

Примерно, на туриста, колко килобайта му е, индекса, или някоя друга важна страница,.. някой има ли представа?

предполагам че му е достатъчно голям :D :D :D
аз лично мисля че един индекс не трябва да надвишава 100кб

Не разбирам много от PHP , но мисля че няма лимит на големита на файла.
Големината ще се отрази отварянето на страницата.
Препоръчвам ти да смениш топика на темата, че туковиш някой ти е заключил темата без да я чете...

index каза:
Препоръчвам ти да смениш топика на темата, че туковиш някой ти е заключил темата без да я чете...

Хахахаха. С твоя аватар и заглавието на темата се осмисля :lol: :lol: :lol:

Прав си - ограничение няма.

Е, ясно е, че няма лимит, аз питам, точно, за адекватния максимум, позволяващ бързо зареждане.

С други думи 50 килобайта, голям PHP файл ли е?

EDIT
Иначе, споко, аз съм тука шефа, в сянка, така че няма да ми изтрият темата. 8)

gLaVoReZa каза:
Е, ясно е, че няма лимит, аз питам, точно, за адекватния максимум, позволяващ бързо зареждане.

С други думи 50 килобайта, голям PHP файл ли е?

EDIT
Иначе, споко, аз съм тука шефа, в сянка, така че няма да ми изтрият темата. 8)

Не е малък, но не е и голям. Бързо зареждане ли? За какво ще ти е бързо зареждане, ако не прави това, което ти трябва? Не гледай размера :D :lol: (на файла, да не си помислите нещо). Гледай да ти върши работа (пак за файла :D :lol: :lol: :lol: )

@StormBreaker,
действително, най-важното е да върши работа, а също и викат, че средния размер било най-добре... но, работата е там, че този ...файл, има задачата, да показва много формуляри, да проверява, дали има постнати данни, какви, са, що са, да преценява, това, онова... И, се чудя, дали няма да е по-добре, да направя примерно 2 файла, по 25 килобайта, вместо един 50-тка..? :)

StormBreaker каза:
index каза:

Хахахаха. С твоя аватар и заглавието на темата се осмисля :lol: :lol: :lol:

Прав си - ограничение няма.

/off topic
извинявам се за спама .
Аватара ми не засяга никой,( в смисал не обижда никой). Както и да е , не е нито мястото,нито времето за тази дискусия.

/end off topic.

// Извинявай, просто не се сдържах. Виждам, че си го сменил.

По темата - няма значение дали ще е 2 x 25 KB или 1 x 50 KB.

Моя индекс е 1kb в който е побран кода IFRAME :D . Та както всички хора по плънетата казват РАЗМЕРА НЕ Е ВАЖЕН :D :D :D (за файлa)

//off
И за други неща :?:
//off

Кода невиждам колко ще бави няколко проверчици и това е. Друг е въпроса колко картинки имаш и колко бързо ще се отворят. А кода невиждам начин да го съкратиш.

Трябва да те е по-малък.

Заглавиетото ти на темата е много смешно имам друг смисъл :D

Абе то индекса може да е 500 байта, само че вътре ако има iframe към файл 500кб смятайте ;) Аз до колкото знам един индекс нормално е 10-20кб :)

Back
Горе