Благодарности към някой потребители на WT

AmxBg

Registered
Ако не беше този сайт, или по точно потребителите в него аз нямаше да знам нищо и нямаше да имам нищоооо... но ето го сайта, ато ги и пичовете :lol: - крайния резултат :) http://warez.no-ip.info/

Специални благодарности на:
lord_simeon
DrViS
dumi
pi4agata93
dumi
StormBreaker
GodFather
haughtelf
unknown
BaHKaTa
jooorooo, и той много ми е помагал...
Благодаря ви! :?:

Моля премистете ми темата в Дъра-Бъра, обърках раздела без да искам.

КАто гледам dumi ти е помогнал най-много.
Купи си нормален домейн. С този домейн пак си нямаш нищо.

След 5-6 дена сам с нов домейн ;)
Много разходи този сайт д*** :)
...
:lol: :lol: :lol: :lol:
Не виждам какво печеля аз?

AmxBg каза:
След 5-6 дена сам с нов домейн ;)
Много разходи този сайт д*** :)
...
:lol: :lol: :lol: :lol:
Не виждам какво печеля аз?

Печелиш, че имаш сайт.
Като станат над 2000 лв. разходите ( стискам палци) вече няма да се притесняваш толкова.
Просто свикваш, че си назад. :)

Ти смятал ли си колко си загубил и колко спечелил?

AmxBg каза:
Ти смятал ли си колко си загубил и колко спечелил?
Според мен той непечели. Каквото се изкара от един сайт е нормално да се вложи пак в него ,а не да изхарчиш парите безцелно. :)

Препоръчвам да се смени логото и да се направи някакъв фоотер. :wink:

аз пък правя сайт за да има полза и потребителите да се забавляват от него нищо друго :wink:

dumi каза:
аз пък правя сайт за да има полза и потребителите да се забавляват от него нищо друго :wink:

И каква полза искаш да има ?

Ами виж този сайт...

Това е най-добрия сайт за уроци в българия, пълен с уникални идей и от който всеки искащ да научи нещо или пък въобще да направи нещо (понеже не всички научават нещо) може да използва сайта и то безплатно.

K0ceTo каза:
Ами виж този сайт...

Това е най-добрия сайт за уроци в българия, пълен с уникални идей и от който всеки искащ да научи нещо или пък въобще да направи нещо (понеже не всички научават нещо) може да използва сайта и то безплатно.
iwanov има предвид за реклами а не сайта да е платен както Web-tourista рекламите от Google например. Няма лошо да се занимаваш с нещо и да си печелиш парички :wink:

Back
Горе