B Botzo Registered 13 Май 2010 #1 Някой знае ли урок за бутон СПОДЕЛИ за phpBB2 който там споделя във фесбук, туитер, свежо и т.н.?
B Botzo Registered 14 Май 2010 #2 Добре поне някой да ми каже как се казва на англиски и аз ще си го намеря, защото така не знам какво търся.
Добре поне някой да ми каже как се казва на англиски и аз ще си го намеря, защото така не знам какво търся.
B Botzo Registered 14 Май 2010 #3 Явно не е яснo и за тoва направих картинка. Етo тoва ми трябва: Да се появява на есеки постинг за да мже да се споделя във FACEBOOK
Явно не е яснo и за тoва направих картинка. Етo тoва ми трябва: Да се появява на есеки постинг за да мже да се споделя във FACEBOOK
R r3nt3r Registered 16 Май 2010 #4 това се добавя от един сайт и после трябва да си редактираш няколко неща EDIT: ще ти го дам на ЛС ако искаш
това се добавя от един сайт и после трябва да си редактираш няколко неща EDIT: ще ти го дам на ЛС ако искаш
A alexemilov Registered 23 Май 2010 #5 Мога да направя мод за това.Само драсни на Лс детайли. Безплатно ще е.