TaF Registered 27 Септември 2007 #1 Здравейте, Някой може ли да ми каже как да променя бутона за изход да не е "Изход [TaF]" а само "Изход" Защото съм добавил още няколко линка в хеадера и заради потребителското име зад изход ми се пренася на нов ред и седи кофти ...
Здравейте, Някой може ли да ми каже как да променя бутона за изход да не е "Изход [TaF]" а само "Изход" Защото съм добавил още няколко линка в хеадера и заради потребителското име зад изход ми се пренася на нов ред и седи кофти ...
D DrViS Registered 27 Септември 2007 #2 Отваряш includes/page_header.php търсиш: Код: $l_login_logout = $lang['Logout'] . ' [ ' . $userdata['username'] . ' ]'; Заменяш със: Код: $l_login_logout = $lang['Logout'] . '' . $userdata['username'] . '';
Отваряш includes/page_header.php търсиш: Код: $l_login_logout = $lang['Logout'] . ' [ ' . $userdata['username'] . ' ]'; Заменяш със: Код: $l_login_logout = $lang['Logout'] . '' . $userdata['username'] . '';
B Botzo Registered 28 Септември 2007 #4 Напротив, трябва да се замени с това: Код: $l_login_logout = $lang['Logout'];