България

Acho

Registered
Здравейте,
ето че дойде и моят ред да представя сайта си (:
Накратко какво представлява той. Идеята е да има информация за славната история на България, за неповторимата й природа, за големите и нетолкова големите градове, за историческите, културните и модерните забележителности, които могат да се видят на територията на страната, за невероятните манджи, които бабите на бабите на бабите ни са готвели и до днес продължават да се готвят. В галерията ще срещнете пейзажи и фотоси от цяла България, представящи страната в снимки - състояли се събития, например Кукерския фестивал в село Широка лъка през март месец, природа, курортни селища, забележителности и други. Под всяка се слага и ще се слага информация за представения на изображението обект. В секцията Полезно ще намерите наистина нещо ПОЛЕЗНО - информация за времето в България, пътната обстановка в страната и др. Събрал съм екип - фотографи, автори на статии и т.н., и наистина се надявам проектът да се реализира и популялизира сред нас, българите. Имаме си и форум - Information-BG.Com форум, в който, надявам се, след време да се събират българи от цял свят.

Статии за България:
- История
- Култура
- Традиционна кухня
- Градове
- Забележителности
- Празници и традиции
- Растителни видове
- Животински видове
- Личности

И ДРУГИ

Ще се радвам на предложенията и критиката ви, за мен тя е от особено значение за развитието на един проект.

П.П.: Сайтът участва в играта на WEB-TOURIST
П.П.: Благодарности на SandPrince и Malfurion за подкрепата, както и на admin, че е създал този невероятен сайт - WEB-TOURIST!

Браво, наистина стойностна работа!!
Прекрасна идея и реализация!! :?:

Тъй като аз съм писал част от кода си знам грешките, но ти си го направил страхотно. Наистина има интересни неща, които немогат да се намерят във всеки сайт. Хубаво е и да сложиш малко повече снимки в галерията за да може посетителите да се любуват на нашата природа. Аз мойте снимки съм ти ги дал и можеш да ги ползваш винаги.

Още нещо което ще е добре да направиш е да интегрираш форума със сайта. Като заначало можеш да си избереш темплейт който прилича на сайта ти или поне му отива и да разгледаш следните 3 урока за да си го нагласиш.
http://web-tourist.net/login/login/view.php?st=1103
Хубаво е да разгледаж и уроците за уникален темплейт за да можеш да промениш намерения.
http://web-tourist.net/login/login/view.php?st=637
http://web-tourist.net/login/login/view.php?st=644
И естесвено ще срещнеш проблем с широчината на форума ти:
http://web-tourist.net/login/login/view.php?st=1614

Това са само предложения.
Всичко което си направил е страхотно. Направо ти се чудя как успя толкова бързо да го завършиш. Сайта е страхотен. Гласувам (10) с 2 ръце 2 крака и 20 пръста.

Пожелавам ти успех със проекта и знай че винаги ще съм до теб и винаги можеш да разчиташ на мен!

Браво :?:

Благодаря на всички за вниманието и за хубавите
мнения. : ) Malfurion, вече пробвах няколко пъти,
правя всичко, както е обяснено, в уроците, но не
се получава. Може би по-нататък ще платя на ня-
кой да ги интергрира.

Това е много полезен сайт - мисля, че ще бъде много посещаван.
Изработка - Перфектна :)
Само един въпрос: откъде реши домейна да ти е information-bg.com ? :)
Не, че не ми харесва - просто питам :)

Foxy каза:

Проверих над 30 домейна (всички бяха заети) преди
да стигна до този - information-bg.com. Един вид
Information for Bulgaria (Информация за България).

Acho каза:
Foxy каза:

Проверих над 30 домейна (всички бяха заети) преди
да стигна до този - information-bg.com. Един вид
Information for Bulgaria (Информация за България).
Много добре! Има логика :)

Back
Горе