Български фен-сайт на Милан

Сайта е добре но с ИЕ нещо енкодинга не е добре. С мозила няма проблем но оправи го под ИЕ

miro91 каза:
Сайта е добре но с ИЕ нещо енкодинга не е добре. С мозила няма проблем но оправи го под ИЕ

Знам, че нарушавам правилата, но miro91 знаеш ли изобщо какво е енкодиг, че да му казваш да го оправи :shock: Енкодинга си е добре и под ИЕ и под лисицата. Проблема е в дясното меню, че под ИЕ отива в ляво

adrian каза:
miro91 каза:

Знам, че нарушавам правилата, но miro91 знаеш ли изобщо какво е енкодиг, че да му казваш да го оправи :shock: Енкодинга си е добре и под ИЕ и под лисицата. Проблема е в дясното меню, че под ИЕ отива в ляво
Абе при мен с ИЕ се виждат яроглифи. И много добре знам какво е енкодинг. При мен не е добре виждат се яроглифи.

Менюто въобще не ми харесва... едвам намерих къде пише 'Форум'. Според мене не се чете добре меню-то, има още работа по него. Текста си остава бял а и ховър-а на бутоните/линковете е същия като background-а на 'Новини' например... Също така и страницирането на началната страница прави впечатление, там също има работа, надявам се знаеш каква е, не е нужно да се виждат всички линкове, ако сайта работи още 1 година си представям колко ще е дълга страницата :?:

Back
Горе