Вграждане на phpBB в сайт?

streleca_stz

Registered
Здравейте! Имам един проблем. Значи имам си аз сайт и реших да му сложа един phpBB.. Обаче проблема ми е че не искам потербителите ми да се регистрират наново и във форума.. (имам система за регистрация) И искам да попитам дали може да стане така че при влизане да си прави проверките за логин, както и при добавяне на пост да взима от моята база данни с потребители. :idea: :shock:

Здрасти, сподели дали ползваш CMS или използваш твоя система? Ако е първото, има доста "мостове" , които ще ти решат проблема точно с 2 натискания на бутончето. Ако е второто ще трябва да поръчкаш из кода на сайта ти за да взима логин детайли phpbb3_users вместо от твоята дб. Все пак, не съм програмист, предполагам че ще ти дадат точен и ясен отговор, не е никак сложно да се направи мост.

Системата е писана не е готова :) А относно линка който даде @ReD_z0n3 мерси обаче до колкото разбирам този е когато нямаш други системи.. тоест примерно да се виждат разни страници в сайта ти когато си регистриран във форума.. а на мен ми трябва точно обратното :D

Back
Горе