Вече просто не знам...

Какъв сайт предпочитате?

• За автомобили, автомобилни и мотоциклетни манияци

Votes: 0 0.0%
  • За компютри, не само за програмиране, а хардуера и софтуера като цяло

Votes: 0 0.0%

• Общо гласове
    0
Статус
Not open for further replies.

maxvolum

Registered
От няколко дена работя по един сайт който и аз не знам за какво да го направя. Всъщност знам, много добре знам, но се колебая и не мога да реша. Написал съм си всички системи, дизайна и т.н., но просто не мога да реша. Да направя сайт за автомобили (автомобилни и моторни манияци) или компютри (всичко за хардуера и софтуера на компютрите).
Моля ви помогнете, защото и двете теми много ми харесват, а и системата на сайта стана сполучлива. На вас кое ще ви е по-интересно?

аз няма да гласувам защото когато съм на компа постоянно се ровя и в саитове за компютри и в саитове за коли(в момента също) :wink:

krssss каза:
аз няма да гласувам защото когато съм на компа постоянно се ровя и в саитове за компютри и в саитове за коли(в момента също) :wink:
Кажи в какви сайтове влизаш, моля те ;).

И аз съм на мнението на Фена.

Вече толкова много разбирачи от компютри се събраха,че вече въздух човек не може да и поеме от съвети.
А и колите винаги са на мода.Винаги хващат окото и са доста по-интересни/поне така смятам,на мене и PC-то и колите са ми безразлични/

И винаги има някой като мен, който да пита къде се слага антифриза, така, че ще е полезен форума :)

K0ceTo каза:
И винаги има някой като мен, който да пита къде се слага антифриза, така, че ще е полезен форума :)
Ахъм почти реших. Значи от 1 април можете да очаквате нещо ;).

По добре сайт за ИТ...за компи...аз ще ти помагам ако го направиш за такова :)

index каза:
Ъм ... такова нали се сещате .... каде се слага антифриза ?
:D мани аз имам една таратайка в гаража (Ford eskort 86 година), подариха ми я защото бащата си взе една нова колица, та на форда зимата забравих да му налея антифриз :D. Спука се тапа която струва 100 кинта :). Антифриза се слага там където наливаш водата, защото зимата е възможно да замръзне и да те лиши от няколко месеца шофиране.

maxvolum каза:
K0ceTo каза:

Казвай да се включвам в екипа ако искаш помощ ... :)

fena каза:
maxvolum каза:
K0ceTo каза:

Казвай да се включвам в екипа ако искаш помощ ... :)

maxvolum каза:
index каза:
Ъм ... такова нали се сещате .... каде се слага антифриза ?
:D мани аз имам една таратайка в гаража (Ford eskort 86 година), подариха ми я защото бащата си взе една нова колица, та на форда зимата забравих да му налея антифриз :D. Спука се тапа която струва 100 кинта :). Антифриза се слага там където наливаш водата, защото зимата е възможно да замръзне и да те лиши от няколко месеца шофиране.

Това сега...не е съвсем така.

Антифриза е охлаждаща течност на двигателя, сипва се в казанчето за охлаждащата течност, по принцип антифриза има много по-ниска температура на замръзване(както си го разредиш) и през зимата е по-ефикасен от водата. Няма да те лиши от каране, просто ще трябва да се подменят частите който се спукат и повредят в следствие от замръзването(като казанче, радиатор, водни съединения и др.)

Ами да ама аз смесвам антифриз с вода, щото много пари иначе :). Не няма да ме лиши от карaнe въобще :twisted:, то за 5 минути ми изтича всичката вода. Представи си ако двигателя прегрей какво ще бъде :idea:. Ти като искаш си карай без "течност за охлаждане" :D.

maxvolum каза:
Ами да ама аз смесвам антифриз с вода, щото много пари иначе :). Не няма да ме лиши от карaнe въобще :twisted:, то за 5 минути ми изтича всичката вода. Представи си ако двигателя прегрей какво ще бъде :idea:. Ти като искаш си карай без "течност за охлаждане" :D.

Малко изменяме темата, и предлагам да спрем до тук с оффтопиците.

То антифриза се разрежда с вода, защото иначе ще останеш без радиатор и гумени съединения. Той има доста силна разяждаща способност...както и да е, тука някой се е правил на модератор и е пообъркал мненията :evil:

Стана тя дълга и широка ;). Ама та темата вече може и да се заключи, аз избрах за какво ще бъде сайта :). За Автоманияци, макар, че анкетата за сега е на противоположно мнение.

maxvolum каза:
Стана тя дълга и широка ;). Ама та темата вече може и да се заключи, аз избрах за какво ще бъде сайта :). За Автоманияци, макар, че анкетата за сега е на противоположно мнение.

Ок заключвам я, ако имаш желание мога да ти помагам за сайта(защото е на наистина интересна за мен тематика)...

Статус
Not open for further replies.

Back
Горе