Взех си туристическата книжка!

Статус
Not open for further replies.
Ами не, лично аз казвам, че не съм научил от тука нищо. Моите знания са от основи от книгата В лесни стъпки и останалото е практика по незавършени проекти. По принцип като съм имал проблем съм питал във форума на дата, но за мое щастие в 90% от случаите, докато пусна темата и съм се сетил как да стане дадено нещо. Тука не знам дали съм питал нещо относно програмиране...

На този сайт дължа интереса си към програмирането. Просто от тук се запалих по тая тема. Иначе за научени знания от тук не са много. По-скоро туриста ми даде началния шут, който трябва, че да ти стане нещо интересно и да започнеш да се занимаваш с него.
Иначе да, тук няма много хора, които са много навътре и по-скоро преобладаващата част са с базисни знания по PHP/HTML/CSS. Аз обикновено ако се стигне да задавам въпрос и в stackoverflow не успяват да отговорят така, че не се оплаквам :lol:

А една голяма причина да влизам точно в този форум е, че админа и модераторите налагат строг контрол и бързо се оправят с всичко, което е в разрез с правилата. Има много други форуми за програмиране, но тук се чувствам най-уютно (ако мога така да се изразя).

ПП. Имам над 200 съпорт,
и смея да кажа, че не съм банван до сега :D

Аз имам 1 бан, понеже съм несдържан и се опитвах да дам малко от моя опит в програмирането. За това и гледам по-рядко да влизам в раздела за PHP. Като видя, че някой иска готов код го подминавам вече...

relax15pyt каза:
Аз имам 1 бан, понеже съм несдържан и се опитвах да дам малко от моя опит в програмирането. За това и гледам по-рядко да влизам в раздела за PHP. Като видя, че някой иска готов код го подминавам вече...
Точно сега ти ми направи много добро впечатление! Това стана заради тази тема: http://web-tourist.net/forum/viewtopic.php?t=106541
С това свое изказване разбрах, че не си като повечето за +1.
relax15pyt каза:
Май точката беше за iCreatives ?
Браво!

iCreatives каза:
relax15pyt каза:
Точно сега ти ми направи много добро впечатление! Това стана заради тази тема: http://web-tourist.net/forum/viewtopic.php?t=106541
С това свое изказване разбрах, че не си като повечето за +1.
relax15pyt каза:
Май точката беше за iCreatives ?
Браво!

И без това няма да ги ползвам, гледам безразлично на това, макар че преди се дразних, че не ми даваха точка, но минало :D

И аз съм банван, старият ми акаунт беше justspy.
И в двата акаунта вече имам по 130 съпорт, и макар и в различни акаунти си е добре.. Вече съм спрял да се нервя за глупости а и разбрах, че това не е място за свободно изразяване на позиция/мнение ( В по-свободният смисъл, което е добре !).

relax15pyt каза:
А бе такова ... не целя нито да споря, нито да ме разбираш погрешно ):

Ако не си редовен потребител тук, за това да научиш нещо ново, или пък за някакви точки, дори и след като веднъж си бил изгонен от тук ... от чисто любопитство ще попитам, какво те кара да продължаваш да си редовен тук ):
Аз мисля, че не рядко може да извлечеш полза (тоест, да научиш нещо ново, макар и малко на пръв поглед) от някаква "банална" на пръв поглед тема. Сега да казваш, че за 2+ години и не си научил нищо, ама абсолютно нищо от форума ... струва ми се доста пресилено [oops]

Хах, и аз съм виждал надписа "В момента тече ъпдейт на сайта" (поне мисля, че такова беше) :D

Ами едва ли знаеш, че се занимавам с PHP и като цяло с Уеб програмиране 6-7 години. Дали съм научил нещо от тука? Моите знания са придобити чрез разглеждане на професионални кодове, практика и php.net . Когато нещо ме мъчи не питам тука, а в някой форум, който изискват някакви знания за да ти отговорят. Тука, както ти каза за "2+ години", съм видял, че повечето потребители нито имат хубав синтаксис, нито дават като цяло коректни решения за нещо. Аз като нещо не мога да направя го мъча до последно, ако трябва не питам 1-2 дни по форуми, за да разбера как всъщност става. Ако и тогава не успея, вече тогава питам.

И да отговоря на въпроса ти. Седя във форума, за да имам какво да правя. В момента ме мързи да пиша каквито и да било кодове. И можеш да видиш, че в последно време съм по-редовен в Дъра-бъра, отколкото в PHP раздела. В PHP раздела отговарям на някакви по-прости въпроси, защото не ми се занимава на някой, който не се е потрудил да направи нещо сам, да му давам готови решения. Покрай останалите форуми явно и аз съм придобил това, че без човека да има знания не отговарям. Както и да ви звучи това си казвам моето реално мнение.

Така като се замисля всички сме виждали съобщението за бан. Един път беше сложено за майтап но си беше стряскащо за момент. :?:

relax15pyt каза:
Ами едва ли знаеш, че се занимавам с PHP и като цяло с Уеб програмиране 6-7 години....

Няма да цитирам мненията ти, защото са дълги но виждам, че се дразниш от всички или поне от повечето. Радвам се, че си постигнал всичко сам но аз питам понякога тук за нещо.
Понякога готово искам да е.
Друг път докато разглеждам въпросите намирам нещо и за мен в отговорите.
Според моите разбирания ти си примерен потребител.
Не виждам нищо нередно, че не питаш или че не отговаряш.
Е .. сега ми го завираш в лицето ( на мен този сайт не ми трябва, защото всички са тъпаци) , но знаеш, че съм свикнал на доста по груби неща.
Повече се притеснявам от такива, които искат да отговарят на въпроси/потребители, които ги дразнят.
Блокирам ги.
Ти не го правиш и ти благодаря.

Няма нужда на един човек да му кажеш, колко си добър, колко си учен или каква диплома имаш за да получиш уважение или да докажеш правотата си.
Всеки път, когато го чуя това зная човека от коя държава идва и няма значение на какъв език ще го каже "Знаеш ли кой съм аз?".
Огорчавам се, когато го чуя от сънародници и се чувствам зле.

Статус
Not open for further replies.

Back
Горе